Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

ברשותי פורד פוקוס 2005. קניתי אותו לפני כשנה. אחלה אוטו.

 

את הנעילה המרכזית אני מפעיל בעזרת השלט שנמצא בתוך המפתח המקורי שקיבלתי עם הרכב. בזמן האחרון השלט עושה קצת בעיות, אז אתמול החלפתי לו בטריה.

 

במשך השבת השלט המשיך לעשות לי בעיות, ואז פשוט אמרתי לעצמי "אין בעיה, נשתמש במפתח באופן מכני, ונסדר את הנעילה המרכזית מתישהו כשיהיה לי זמן". ניגשתי לאוטו, וגיליתי להפתעתי שאין חור למפתח בדלתות הקדמיות ! הסתובבתי סביב האוטו, חיפשתי וחיפשתי - פשוט אין חור למפתח. זה נראה לי קצת מוזר, אז עשיתי סיבוב ברחוב שלי, שם חונות עוד שש-שבע פוקוסים שונות, ובכולן יש חור למפתח בידית הדלת.

האם מישהו נתקל במקרה כזה? אני מעריך שפשוט שמו לי ידית של דלת אחורית במקום ידית דלת הקדמית. האם מישהו יכול להעריך כמה יעלה לי להחליף ידית כזאת?

פורסם

דבר ראשון במידה והרכב לא עבר תאונות ותיקונים אז עליך לגשת למורשה יבואן, ברמת העקרון עד כמה שאני מכיר לא ניתן להרכיב ידית של דלת אחורית בדלת הקידמית הן שונות מבחינה מכנית.

מה שאתה המספר באמת מוזר מאוד, אצל אחי באופל אסטרה 99 יש רק בידית של הנהג חריץ למפתח ובידית של הנוסע אין, אבל שלא יהיה בכלל זה חדש:shock:.

פורסם

טוב תשובה לשאלה שלך כבר הבאתי,רק בשרשור אחר שסגרו לך.

לגבי החלפת הידית אני מאוד לא ממליץ להחליף ידית כי ידית ללא מנגנון פתיחת וסגירה לא תועיל לך.

עלות החלפה של מערכת הזעקה שלמה כולל נעילה מרכזית הינו כ600 ש"ח (משהו טוב לא מרובה נעילות כי אין צורך בכך)

ומאוד יכול להיות שהתקלה שלך הינה תקלה קטנטנה שיש לפתור אותה ע"י חשמל רכב ולא דרך מקלדת.

לסיכום ידית לא הייתי ממליץ לך להחליף יש שיחלקו עליי אבל זאת המלצתי

בהצלחה

פורסם

תודה על התשובות המהירות.

 

אני מחר בבוקר אתקשר למוסך ואעדכן את הפורום...למען הדורות הבאים.

 

האם יתכן שזה מנפלאות הרכישה מליסינג? :cry:

×
×
  • תוכן חדש...