Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום

אני בבעיה רצינית-הרדיו דיסק הפסיק לעבוד,כלומר:הפנאל כבוי כל הזמן ואי אפשר להדליקו,רק כאשר מכניסים דיסק אז עובד רק על הדיסק ואפשרי רק להגביר את הווליום או להנמיכו.יותר מזה כלום.ניסיתי לעבוד אם השלט גם לא עובד.מבחינת חיבורים וחשמל הכל בסדר כי רדיו דיסק אחר עובד בסדר ברכב שלי.

מי יודע מה יכול להיות,האם הוא אולי ננעל או משהו כזה או מה יכולה להיות התקלה.המכשיר אציל כ3 שנים.בבקשה עזרה לפני פניה ל"עוזי רדיו" שרק פתיחה אצלם זה 300-400 ש"ח.

פורסם

המגעים בין הפנל לרדיודיסק רפויים/שבורים/עקומים.

קח מחט קטנה ותבליט את כל הפינים שברדיו (בעדינות שלא ישברו!!) וזה אמור לפתור את הבעיה..

פורסם

ציינת שהמכשיר אצלך כ3 שנים,ככל הנראה הוא דורש תיקון,

אם ביכולתך תקנה חדש,אפילו רמה או שתי רמות פחות כדי למזער את ההוצאה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

סתם ,תשובה ל sd1985 -מכזה מכשיר לא ניפטרים כל כך מהר (אם אתה מבין קצת במכשירים) אני אבדוק מה צריך לעשות אבל אני לא מצפה מחברי הפורום הניכבד הזה שהתשובה תהיה לך תקנה חדש או איזה תשובה מטופשת אחרת.בשביל מה הפורום הזה אם לא לעזור אחד לשני ולהתייעץ .איפןא המיקצוענים?

חבל שאלה התשובות שאני מקבל.עדיין מחכה לצדיק שייתן תשובה עיניינית ולא בחפ לאפ.

פורסם

אוקיי,אם זה המכשיר מולטימדיה-אז דבריי בטלים.(מסדרות AVH)

חשבתי זה רדיו דיסק,(מסדרות DEH )לכן המלצתי כך.

"אל תרטח אדון עזריאל-אל תרטח".

קורה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...