Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

היום רכשתי k44 לאחר כמה המלצות מחברים וקצת ממכם.

אני יודע שהנושא נטחן מאוד אבל תאמינו לי שהגעתי לשנת 03 בפורום ועדיין לא מצאתי את מה שאני צריך לדעת.

הבנתי שהחומר מנקה פיח, מומלץ לשים את כל התכולה שלו על טנק מלא, קודם אותו אחר כך את הדלק, ולאמץ יחסית את המנוע. (סל"ד גבוה)

הבנתי גם ששמים את התוסף כל 10k, ואת זה אני לא מתכוון לעשות, אלא חד פעמי.

הבנתי גם שהk44 יכול לגרום נזק לגומיות השסתומים ולגומיות בכלל. (לאכל אותם?)

כמו כן הבנתי שרצוי (טוב חלק אומרים שכן וחלק אומרים לא) להחליף שמן מנוע ופילטר שמן לאחר השימוש בk44, מאחר וכל הפיח שיורד מצטבר בשמן.

השאלות שלי הם כאלה.

האם כדאי לי להכניס ראש בריא למיטה חולה? (לשים את התוסף סתם כך, כי אני חושב שזה בריא למנוע ומנקה אותו?)

האם המנוע יעלה בהספק? יעזור לי לקבל סחיבה טובה יותר?

מדובר על רנו מגאן, שנת 96' מנוע 1.6 הזרקה, בנזין.

שקניתי את התוסף היום הייתי כ"כ בטוח בעצמי, לאחר שקראתי את מה שהמון מכם אמרו, גורם לי לחשוב שנית...

אודה לעזרה בנושא, תשובה לשאלותיי ובכלל עצות מה לעשות ומה לא.

תודה ושבת שלום.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אם אין בעיות מיוחדות עם נסיעת הרכב שם אותו על מיכל מלא של דלק וסע נורמלי עד לריקון המיכל.

לא יפגעו לך הגומיות ואין צורך להחליף שמן לאחר ריקון המיכל.

אה, גם אין מה לחשוש משימוש תקופתי בתוספי דלק [איכותיים] אם מקפידים על שימוש בהם לפי הנחיות היצרן של המוצר.

יתכן ותרגיש שינוי לטובה ויתכן שלא ואם יש הצטברות פיח התא השריפה ובוצה על השסתומים זה יעזור.

פורסם

שלום שוב לכולם.

כבר יומיים שאני נוסע עם התוסף.

נסעתי עד לסוף הטנק, כשכבר הנורה דלקה, הוספתי את כל התוכן, ותידלקתי פול.

כמעט חצי טנק כבר נגמר.

לבנתיים מרגישים סחיבה נחמדה יותר זה הכל.

ובבוקר ההנעה שלי ממש טיפה יותר ארוכה מהרגיל, נשמע כאילו הוא מתאמץ, אך זה נעלם בפעם הראשונה.

האם אמור להיות עוד שיפור כלשהוא שאני אמור להרגיש?

אני מתקרב לחצי טנק, יש משהו שאני אמור לעשות כדי לעזור לטיפול?

אחכה עד לסיום כל הטנק, ששב תידלק המנורה, ורק אז אתדלק שוב? אם לא, אז מתי?

אני נוסע הרבה על סל"ד גבוה, כי קראתי שכדאי, אך אני די מרחם על המנוע, אני חופשי מגיע איתו ל4.5k סל"ד, האם בלאי יגרם לי מכך? או שעליי להפחית במקצת את הסל"ד? כי זה לא כזה משמעותי. (?)

ובכללי, מה הלאה? מה עליי לעשות בהמשך?

אילו נסיעות מומלצות ביותר? (היום בעיקרון נסעתי רחובות הלוך ושוב, ובערב אשדוד הלוך ושוב. מגוריי באשקלון.)

האם כדאי שאחליף את שמן המנוע בגמר הטיפול? פילטר שמן\ דלק?

תודה רבה על העזרה הגדולה שלכם!

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אם מכניסים ישירות למנוע דרך פתח יניקת אוויר אז זה מאוד משפיע אח"כ , עשיתי את זה אצלי ברכב (אומנם קרבורטור)

והיה הבדל מורגש מאוד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אינפוזיה מומלצת ביותר לי זה עזר מאוד וחל שיפור עצום בסחיבה ממש לטובה

מצובישי צמפ ידני 1500

לאחר האינפוזיה והחלפת שמן ומסנן שמן ומסנן דלק הוספתי פחית על מיכל שלם

אני מאד מרוצה!

פורסם

אבל אם הוא יעשה אינפוזיה, ויכניס יותר מדי חומר למנוע, זה עלול לגמור אותו. ראה כאן תגובה של ידידנו דני זומרשטיין:

"במקום נכון, יש שתעשה לפי הכללים, אחרת יכול להגרם נזק למנוע, לעיתים כבד מאוד, עד מצב נעילה הדרוסטטית."

בברכה

דני

רועי. (לא קשור לחתימה של דני!)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...