Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן חברה,

רציתי לדעת האם משתלם לקנות מערכת מהאינטרנט במחירים מגוחכים ואפילו אתה מקבל עוד מתנות (רמקולים וכו'),

או שללכת למקום ששם יש יותר זמן אחריות (ובעצם אבא ואמא) ולשלם על זה יותר ב500 יותר?!

*ואני מדבר על לקנות את הרדיו טיפ של פיוניר דגם 5050 (עם ה USB)

וסאב של רוקפורד 1200 (למרות ששמעתי שהוא עדין, יש למישהו משהו יותר טוב במחיר דומה?)

ואולי סאב מונו בלוק. וקומפוננטים וטויטרים.

והאם יש למישהו מוצר יותר טוב ממה שהצעתי, שיצא ,

תודה.

פורסם

יש לו מונטין טוב,

והוא גם אחלה ואמר לי שיש אחריות 3 שנים ובאינטרנט זה שנה. (הסוכן בידיוק היה שם ואמר שישר הוא מחליף לחלק מקורי ובאינטרנט זה יכול להיות סתם חלק, אני לא יודע למי להאמין חח).

השאלה אם שווה באמת לתת יותר כסף בשביל לדעת איפה התקנתי!?

פורסם

אז זהו שהיום ההיתי שם וראיתי וזה אותו דבר כאילו אין חרטט או משהו כאילו זה כמו שאתה קונה מקרר או mp3 דרך האינטרנט נגיד!

פורסם

שמע בכל העולם נהוג לקנות דרך הנט , אולי ההמצלה הכי טובה שאני יכול לתת לך שבאמת חשובה , לקנות הכל דרך אותה חנות בנט... כך יהיה יותר נוח לתת לך שירות וכו

פורסם

לא ממש ברור מה אתה רוצה.

מהי שאלתך? האם שווה לקנות רדיודיסק בחנות פיזית, כולל התקנה, כולל 3 שנים אחריות, לעומת קנייה באינטרנט עם שנה אחריות וללא התקנה? כאשר ההבדל בין הדברים הוא 500 ש"ח?

ככה, לגבי האם שווה לשלם בעד אחריות או לא, זוהי שאלה די אישית, יש אנשים שמייבאים מחו"ל ומוכנים לקחת את הסיכון, בתמורה למחיר נמוך יותר משמעותית ויש שיעדיפו את השקט הנפשי ולשלם עליו קצת יותר.

יש לך את האופציה של לקנות באינטרנט ולהתקין במקום שתבחר, תמורת תשלום עבור ההתקנה בלבד. כמובן אם אתה מוכן להתפשר על שנתיים אחריות. זה אתה צריך להחליט עד כמה הנושא חשוב לך - לרוב מכשירים טובים לא מתקלקלים יותר מידי, אבל זה הימור, ללא שום צל של ספק, תמיד יש הפתעות.

אני אישית לא רואה שום בעיה לקנות באינטרנט מכשיר שאתה סגור על הדגם שלו והמקום שמוכר הוא מקום מומלץ ובטוח לקנייה.

מקווה שהבנתי אותך נכון.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא דיברתי על זה שבקנייה מהאינטרנט האחריות פחות תקפה באופן גורף.

הכל תלוי ממי קונים - יבואן רשמי או יבואן פרללי. שניהם יכולים למכור בחנות ו\או אינטרנט, אך סוג האחריות שונה. לדעתי גם לא תמיד שווה לעריך יתר על המידה את האחריות 3 שנים, כי כמו שנאמר כבר בעבר, יש לה הרבה סייגים ו"אותיות קטנות".

הכל תלוי באיך הרוכש רואה את זה, והאם לדעתו הסיכון שווה את התוספת במחיר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

דרך אגב מדובר בקנייה מחו"ל או קנייה בארץ מבחינת האינטרנט?

אם אתה מתכוון לרכוש רכיבים טובים שנחשבים אמינים (וזה ניתן לבדוק גם עם חברי הפורום מניסיון אישי) ופער המחירים מצדיק את הסיכון וכמובן כל זאת בהנחה שמדובר באותם רכיבים (חנות VS אינטרנט) אני הייתי הולך על האינטרנט, הכל תלוי בפער המחיר והאם הוא מצדיק את הסיכון, מניסיון אישי קניתי לא מעט רכיבים ולא היו שום תקלות במשך הרבה זמן אז האחריות הייתה בעקרון לא רלוונטית אך יחד עם זאת זה שקט נפשי, השאלה כמה הוא עולה לך.

העיקר שתקנה ממקום מוכר ואמין כדי שלא יהיו לך בעיות ושתשווה תפוחים לתפוחים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

האמת שאני מחפש במלא אתרים!

ראיתי באתר של אוטו דיזאינג שיש לו מחירים טובים וזה היחיד מישראל .

כל האלה מחו"ל פשוט הרצתי שם של מערכת ומה שהיה הכי זול בדקתי.

אני מחפש מערכת של פיוניר שאין אותה לפיוניר ישראל אלה רק לפיוניר ארה"ב, והבנתי שהרדיו לא יעבוד טוב (כאילו משהו בתדרים) האם שווה לקחת אותה בלי זה? (מחיר מאוד סמלי לעומת מה שראיתי ) הדגם: Pioneer Premier FH-P800BT

ומה עדיף פיוניר או קלאריון?

פורסם

פיוניר פרימייר זה למעשה הליין הגבוה יותר של פיוניר בארה"ב.

זה פשוט שם אחר.

הרדיו לא יעבוד לך כי מדובר במכשיר אמריקאי, אך ברוב מכשירי פיוניר ניתן לכייל אותם(למעשה היבואנים הפרליים עושים זאת בעת הייבוא) לכן מה שבד"כ נמכר בארץ - אין איתו בעיות- ותוכל לשמוע רדיו רק ללא כיתוב שם התחנה על הצג(רק יראה את התדר).

הסיבה שאתה רואה את המכשיר שלך עם שנה אחריות זה בגלל שמדובר על ייבוא פרללי (לא רשמי), היבואן הרשמי של פיוניר נותן 3 שנות אחריות על המכשירים אותם הוא מייבא (היבואן= עוזי רדיו).

under construction..

• תוכן חדש...