Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שינוי בגדישה דורש שינוי בהצתה, דלק. אני מתכנן בקרוב להתקין את כל החלקים שקניתי ואחד מהם זה קונטרול של גריידי,

ולעשות קאסטום השאלה שלי האם אתם מכירים מישהו שיודע לעשות קאסטום עם בוסט קונטרול או שאין צורך בכלל בצ'יפ מיוחד (לבוסט קונטרול)

והמחשב יודע לזהות את הגדישה ובהתאם לשנות הצתה וכו'?

פורסם

אין צורך בצ'יפ קאסטום בשביל בוסטקונטרול. השאלה מה עוד אתה שם על הרכב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כן הצי'פ צריך לעבור שינוי קטן בשביל בוסטקונטרולר.

אתה יודע שאכות הנסיעה תיפגם לך?היו לך הרבה {לאגים- סרז'ים} בגדישות נמוכות.

בתור אחד שהיה לו כמה שנים,היום לא ההיתי חוזר על זה,רק עם אתה הולך על טורבו גדול יותר.

פורסם

אתה יודע שאכות הנסיעה תיפגם לך?היו לך הרבה {לאגים- סרז'ים} בגדישות נמוכות.

למה שיהיה אוברבוסטים ולאגים עם בוסטקונטרול? בד"כ עם בוסטקונטרול הגדישה מאוד יציבה ,גם בגדישה נמוכה.

פורסם

לא אוברבוסטים,בגדישה נמוכה של נגיד עד חצי באר, ברגע שתעזוב גז אתה ממש תרגיש כאילו המנוע זז.

וזה קורה הרבה,למשל כול עקיפה קטנה שבסיומה תחשוב שהלכה לך תושבת מנוע.

כדי שלא היה את כול זה,אתה תהיה חיב לנתק את הMAF,הוא פשוט לא מסתדר עם הסולונויד גדישה של הבוסטקונטרולר.

פורסם

יריב,

אצלי הרכבתי בוסט קונטרולר גריידי פרופק B ספאק 2 הדיגיטלי.

אם נניח אני מכוון את הבוסט קונטרולר ל 0% גדישה,יהיו לי בעיות? הבנתי מבלאק קולט שכן יהיו לי בעיות של סרג'ים,למרות שיש לי חיישן מאפ וניהול מגה סקווירט ואין לי את הבעיות שיש לאיביזה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

באיביזה 0% בגדישה זה אותו דבר כמו שהבוסטקונטרולר מכובה,זה יתן מינימום של הוויסטגייט.

לי לא זכור בעיות עם זה,תנסה ותראה.

באיביזה הבעיה היא בגלל חישן הMAF ולא הMAP!

• תוכן חדש...