Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קבל כמה עצות מניסיון כי עשיתי את זה וזה שווה את כל ההשקעה!

בנוגע למתח - יש ממירים מיוחדים שלא ניתן למצוא אותם בארץ, אבל אפשר למצוא באייביי זה לוח קטן שבצידו האחד נכנס 12 וולט ובצידו השני יוצא כבל 24 פינים אל הלוח!

זהו אופציה יקרה יחסית לספק של 200 ואאט עולה 120 דולר ואפשר להפעיל איתו בקושי את הלוח ועוד האדיסק.

הרבה יותר שווה לקנות ממיר מתח ל220 וזה מה שעשיתי, מכיוון שאין כאן שום קומבינה וזה עובד יופי.

ממיר מתח של 500 ואאט עולה כ 450 ש"ח והוא מפעיל בקלות את הספק של המחשב וגם מסך אם תרצה ועוד מטען לפלאפון.

נקודה חשובה! לא לנסות ליצור שנאי בתוצרת עצצמית, המחשב עובד של זרם מדוייק מאד ושרפתי כבר לוח. ואגב מה שאמרת בנוגע לממיר מתח הוא שטות אחת גדולה! הצריכה זו לא הבעיה.

בנוגע למסך, אני שמתי מסך של קופאיות סופר כאלה יש 10 אינטש ויש 7 אינטש LCD או רגיל יש המון אופציות, אני לקחתי LCD עובי של אולי שני סנטימטר רואים מעוווווווווולה יש לו חיבור VGA ככה שזה בול מתאים.

פורסם

אתה יודע רק דבר אחד.

שהאיכות הסאונד שיוצא מכרטיס קול סטנדרטי. הוא הרבה פחות איכותי מהסאונד של רדיו דיסק טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...