Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז ככה

יש לך תקציב של 80K כמו שאתה אומר.

למה ללכת בכלל על רכב שעולה 24?

אני בעד לא לבזבז את כל הכסף אבל תראה אתה מתלהב מאגזוז ומערכת נחמדה שיש לבנאדם באוטו.

אני במקומך לוקח 50 אלף לוקח פאסאט טורבו 2001 נראה לי שזה המחיר אם אני לא טועה משקיע איזה 3000 שקל במערכת נחמדה קונה אגזוז אם זה מה שאתה אוהב ושם את זה באוטו אתה תחסוך גם הרבה כסף וגם הרבה כאבי ראש בכל זאת לא כדאי ללכת על רכב שנת 97 לך תדע מה הוא עבר ולא משנה מה יגידו לך בבדיקה תמיד זה לא בדיוק מה שאומרים.

אם בכל זאת החלטת לנצל את כל הכסף לך על הונדה אקורד גם אתה לא תתאכזב ממנה, אולי מאזדה 3 ספיריט כמו שאמרו פה.

יש לך עוד מלא אפשרויות.

אם אתה רוצה משהו צעיר עם כח תבדוק עם ההורים אם אין להם בעיה ללכת על רכב קצת יותר קומפקטי כמו גולף,לאון,A3 פשוט ציינת פאסאט וזה גרמני ככה שאני חושב שאולי אתה בכיון הזה.

באמת יש לך עוד הרבה מאוד אפשרויות לפי דעתי תרד מהפאסאט הזאת לא שאני נגד פאסאט הייתה לי אפילו אחת טורבו ידנית אחלה רכב אבל אם אתה רוצה רכב להורים ולעצמך לך לשנתון קצת יותר גבוה ואם אתה נעול על פאסאט לך על שנתון קצת יותר גבוה מנוע 2.0 לא תתאכזב לפי דעתי.

מקווה שעזרתי קצת.

גם על פאסאט טורבו שנת 2001 לא הייתי ממליץ, על סמך הודעות קודמות פה בפורום, בהם נרשם שרכב עם טורבו משנת 2001 שעשה כבר בערך 100-120K וגילו 8 שנים, מתחיל בו בלאי מואץ ( כמו טורבו שמאד יקר להחליף) עדיף לך לקחת פאסאט מנוע 2 ליטר ולוותר טיפה על הביצועים

פורסם

אני במקומכם מנסה למצוא רכב בשנתון כמה שיותר חדש.

יש לכם סכום יפה מאוד של 80 אלף, למה ללכת על פאסאט שרק תעשה לכם צרות?! ( והיא תעשה )

הייתי בודק מאזדה 3 מנוע 2000.

אמור להיות לה ESP ( בחדשים יש, אני מאמין שגם בישנים יותר ), היא מאיצה יפה מאוד, אבל חסכונית בדלק היא לא הכי, 1:8 בנסיעה רגועה למדי.

מה שבטוח לדעתי, זה שאם תקנו אחד שמור, הוא יהיה הרבה יותר אמין מאשר פאסאט 97 ( לנו גם הייתה גרמניה כלשהי משנת 97, ולמרות שהיא הייתה שמורה מכנית מעולה, כל הזמן צצו תקלות חדשות ).

פורסם
גם על פאסאט טורבו שנת 2001 לא הייתי ממליץ, על סמך הודעות קודמות פה בפורום, בהם נרשם שרכב עם טורבו משנת 2001 שעשה כבר בערך 100-120K וגילו 8 שנים, מתחיל בו בלאי מואץ ( כמו טורבו שמאד יקר להחליף) עדיף לך לקחת פאסאט מנוע 2 ליטר ולוותר טיפה על הביצועים

טועה ומטעה!

1.טורבו K03 נחשב אמין ומחזיק(אם תוחזק כראוי) הרבה יותר מ-120000 גם עם שיפורים למינהם.

2.אפשר להפסיק עם "תיאוריית ההפחדה" כי ניתן להשיג היום טורבויים (חדשים,משומשים,משופצים) במחירים סבירים לגמריי(במיוחד KO3) בעלות של אלפים בודדים.

עקב האכילס של הפאסאט דור-קודם הוא בעיקר בעיות חשמל קטנות ומציקות.

בתקציב הנ"ל הייתי ממליץ לפותח השרשור לבדוק את המונדיאו 2005-6 פחות ביצועים אבל הרבה יותר מהנה בנהיגה.

אמינות ואחזקה עדיפים על הפאסאט.

רכב מצויין במחיר מגוחך.

turboy

פורסם

דווקא עם כל מה שקורה עכשיו בשוק של המשומשות שהמחירים יורדים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647049,00.html

אני אישית ממש לא הולך לפי המחירון של לוי יצחק אבל יש כאלו שכן, אז הייתי ממליץ לפותח השרשור הזה שיבדוק אופציות בואו באמת נרד רגע מהפאסאט וכן טורבו K03 הוא באמת מעולה.

אבל נרד מהמכוניות של השנתונים הנמוכים ונלך לשנתון יותר גבוה.

יש לך המון אופציות ב80 אלף באמת כנס ליד 2.

תבדוק מאזדה 6,3.

הונדה אקורד/סיויק למרות שעל הסיויק לא הייתי ממליץ כל כך אבל כל אחד והטעם שלו.

יש לך פורד פוקוס/מונדיאו.

סובארו אימפרזה

אודי A4/פאסאט/סקודה אוקטביה.

ד"א סקודה אוקטביה 2006 נכנסת לך בתקציב עם מנוע טורבו דיזל לא תתאכזב אני מאמין היא נותנת אחלה ביצועים.

נכנסת לך גם אודי A3 2004 שהיא די מרשימה אמנם מנוע 1600 אבל אם אתה מחפש קצת יופי ואוטו מושך עין זאת גם יכולה להיות אופציה.

בכל מקרה ניסיתי לתת לך פה קצת חומר למחשבה כי אלו אחלה דגמים שאפשר להביא במחיר של 80 אלף ואם אתה רוצה ללכת לפי סדר של הרכבים שלא תתאכזב מהם אז לפי דעתי תתחיל עם הגרמניות כמובן שזה להתפשר קצת על שנתון 2004/5 האוקטביה 2006.

אקורד אפשר להביא 2004 בהזדמנות 2005 אבל זה יידרש מאמץ וחיפושים

מאזדה 6 2006

מאזדה 3 2007

אימפרזה 2006/7 תלוי במנוע

בקיצור אני מרגיש קצת חופר אבל תיקח את הרכבים ואת מה שרשמתי לך תחשוב על זה מבטיח לך שלא תתאכזב מהם אבל כמובן שאני בעד הגרמניות.

פורסם

דווקא בגלל מה שאמרת נזכרתי לרשום שהבחור שרוצה למכור את הרכב לפני כל הדיבורים הראה לי קבלה שהוא החליף את הטורבו ב127 אלף קילומטר לטורבו חדש וזה עלה איזה 7 אלף או יותר... לא בדיוק זוכר מה הוא אמר, אבל הוא אמר לי שחשוב כל 120 אלף להחליף טורבו.

נקודה לזכותו.

אני חשוב לי שתבינו שאני לא רק חושב על עצמי, אבל ההורים תקועים בדעה שאוטו חייב להיות משנתון חדש אם לא זה לא ייחשב מעבר לרכב חדש, ואני אומר: כשתעלו על פולקסווגן שנת 97 אתם תבינו את ההבדל מלנטרה 96...

ראיתי פה הרבה הצעות טובות ואני אבדוק אותם אני חושב: בקשר למאזדה ספיריט, מאוד אהבתי, ובקשר לפולקסווגן 2000 שנת 2002.

אם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע

פורסם

בסופו של דבר זה החלטה של ההורים שלך, כפי שנאמר לך כאן.

ולא צריך להתלהב מכל רכב עם אגזוז לחץ ומסכי דיוידי.

בכל אופן תיהיה החלטי, אתה מבקש יעוץ לרכב מ 40 עד 80 אלף שקל, ההבדל וההיצע הוא ענק, בסופו של דבר אתה סגור על רכב של 25 אלף.

בוא תיהיה החלטי, תגיד לנו מה ההורים מחפשים ואילו דגמים או מרכבים מעניינים אותך, תתן תקציב יותר צפוף לא בהפרשים של 100% ואנחנו נמצא לך רכב מתאים.

ועוד משהו, לפי מה קבעת שמאזדה 3 משנת 2005 קרועה והרוסה?

אני ממליץ לך בחום על הרכב הזה, או על פג'ו 307 או פורד פוקוס, שנים 05-06 יעלו בערך 60 אלף שקלים מידים פרטיות ויתנו לך תמורה מעולה לכספך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תראה כמו שאמרו לך פה אתה נעול על הפאסאט הזאת אם הוא החליף טורבו תבדוק מה עם המנוע.

תראה לי גם נראה שקצת עושה לך את זה המסכים המערכת והאגזוז אבל אתה צריך להבין שזה לא משהו שהוא השקיע על זה הרבה כסף נראה לי שהבנאדם אולי קצת מספר לך סיפורים

סמסכים היום אפשר להשיג ב1000 חדשים יד,יד שניה תשיג ב600 לזוג.

אגזוז נגיד 400 שקל ומערכת נגיד יש לו באיזה 5.

אם על זה אתה מסתכל אז חבל כי אתה יכול לקנות רכבים ואם זה כל כך עושה לך את זה יישאר לך כסף לכל הדברים האלה ועוד יותר.

בכל מקרה אני ניסיתי לעזור תתייעץ עם ההורים מה בדיוק התקציב ותרשום אותו פה כי אם הוא 40 זה סיפור אחר אם הוא באמת 80 כולם יעזרו לך בטוח במה כדאי ומה לא אבל תקשיב פה לאנשים הם מבינים קצת יותר.

פורסם

אם אתה כל כך דואג לכיס של ההורים שלך כדאי שתתרחק מעסקאות מפוקפקות ותתחיל להתמקד ברכבים שבאמת מתאימים לצרכים שלכם כמשפחה.

עם כל הכבוד לעובדה שאתה רוצה רכב מהיר וחזק, כמו שאני מבין עיקר השימוש ברכב יהיה מצד אמא שלך. היא לא צריכה רכב גודש אלא משפחתית סטנדרטית במקרה הטוב ומבחינה כלכלית זאת טעות לרכוש רכב כזה.

ולגופו של רכב - אף אחד לא מחליף טורבו כל 120K קילומטרים "כי זה חשוב", בטח לא כשמדובר בחלק שהחלפתו עולה לא מעט שקלים חדשים.

מדידת תצרוכת הדלק שהבחור ביצע מאוד לא מדויקת ואם בכל זאת להתבסס על הנתונים אז מדובר ברכב לא חסכוני במיוחד. 150 ליטר לחצי מיכל זאת תצרוכת דלק שמתאימה יותר לג'יפ שהיה לי ולא לרכב משפחתי, וגם זה אם אני יוצא מנקודת ההנחה שהמיכל של הרכב הוא בנפח 40 ליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ולגופו של רכב - אף אחד לא מחליף טורבו כל 120K קילומטרים "כי זה חשוב", בטח לא כשמדובר בחלק שהחלפתו עולה לא מעט שקלים חדשים.

בדיוק לא סתם הולך הטורבו זה למה רשמתי לך מקודם תברר על המנוע תראה בסוף זאת החלטה שלך ושל ההורים שלך אני אמרתי את שלי אין שום טעם עם תקציב כזה ללכת לכיוון הזה.

זה כמו שיהיה לי עכשיו תקציב של מליון שקל לאוטו ספורט ואני אחליט להביא אודי טיטי יד שניה שנת 2006.

אם יש לך תקציב מסויים בשביל משהו תנצל אותו לפי דעתי כי לא סתם רשמת 40-80 אני אומר את זה בשבילך בשביל שלא תתאכזב בעתיד.

• תוכן חדש...