Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוצר מין "קימוט" כמו שריטה רק שנכנסת בפנים בתוך הכנף של האוטו ( הפח שמתחת לדלתות ) בעקבות פגיעה , אם הולכים לטפל במוסך מורשה מה תצטרך להיות עלות התיקון וכמה תעלה כזאת כנף חדשה כולל הרכבה בערך ?

תודה לעוזרים .

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שדן חלוץ פתח משתמש בפורום. :roll:

למה מוסך מורשה? כל פחח יכול לטפל. בד"כ בעקבות שריטה אפשר לתקן. אם אתה מדבר על סף הדלת, אז לא מחליפים, אלא מיישרים בעזרת ריתוך "בוקסות" ומשיכתן החוצה.

פורסם
לפי הכותרת חשבתי שדן חלוץ פתח משתמש בפורום. :roll:

למה מוסך מורשה? כל פחח יכול לטפל. בד"כ בעקבות שריטה אפשר לתקן. אם אתה מדבר על סף הדלת, אז לא מחליפים, אלא מיישרים בעזרת ריתוך "בוקסות" ומשיכתן החוצה.

:-)דן חלוץ עוד לא פתח משתמש .

ולמה מוסך מורשה כי זה אוטו של חברה ( ליסינג) , וזה מין שריטה אבל שנכנסת בפנים :?קשה לי להסביר ויש לך מושג בסביבות כמה זה יעלה?

פורסם

אם הרכב מליסינג, למה מעניין אותך איפה ואיך יתקנו את האוטו? מקסימום תשלם השת' עצמית.

אם המכה היא בסף הדלת - כמו שהסברתי - לא מחליפים כלום, אלא מיישירם. זה חלק מרצפת הרכב ולא ניתן להחלפה.

פורסם
אם הרכב מליסינג, למה מעניין אותך איפה ואיך יתקנו את האוטו? מקסימום תשלם השת' עצמית.

אם המכה היא בסף הדלת - כמו שהסברתי - לא מחליפים כלום, אלא מיישירם. זה חלק מרצפת הרכב ולא ניתן להחלפה.

:-)אוקי תודה לך , ואם עלות התיקון תעלה להם פחות מהשתתפות עצמית אני עדיין יצטרך לשלם אותה במלואה? או רק את עלות התיקון ?

פורסם
את ההתחשבנות הכספית תצטרך לעשות ישירות מולם (למרות שלא נראה לי שיקחו ממך סתם כסף).

תודה , אפשר לנעול .

• תוכן חדש...