Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש ברכב את הפיוניר 7000ub לא שאני מבין גדול במערכות אבל יש לך דיבורית בלוטוס + אפשרות להשמיע שירים מהפלפון דרכו, USB, שני aux, מסנן רעשים לusb (לא שאני שם לב להבדל) דיסקים ורדיו כמובן. ושלוש יציאות למגבר.

אין לו תצוגות, לי זה לא מפריע כי גם ככה אני לא רואה את הHU אצלי אלא שולט עליו משלט הגה.

בכללי אני מבסוט ממנו.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

גם אני מחפש רדיו דיסק שיש בו בלוטות מובנה ואשמח גם להמלצותיכם.

ל- netanel_b: לרדיו דיסק פיוניר שהמלצת (7000ub) אין בלוטות מובנה (צריך מתאם) רק לדגם DEH-P700BT יש.

איך ה- JVC KD-BT1? מישהו שמע, מכיר, יודע?

http://mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027884&pathId=54&page=1

פורסם

זה המכשיר שיש לי.. שכחתי לציין שהוא deh ממש לא בתקציב שלי גם מתאם בלוטוס למכשירים.

בקיצור יש ליDEH-7000UB PIONEER

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

בקשר לשאלה שלך ההבדל בין UB לBT הוא שמכשיר עם סיומת BT בפיוניר מציין שיש BT מובנה (זה לא אומר שאין בו USB צריך לבדוק כל מכשיר לגופו). מכשיר עם סיומת UB מציין שיש USB מובנה .(ואין סיכוי שיש בו גם BT)

:)

מנסיון לשעבר עם מכשיר 8950BT שאני לא חושב שנמכר יותר... במכשירים מסוימים שעולים 700 ש"ח זה אכן זבל, אבל יש מכשירים מוצלחים מאוד של חברות מוכרות באזור 1500 ש"ח (ומעלה) שכוללים BT מובנה וגם הרדיו דיסק עצמו בלי קשר הוא ברמה טובה+ כך שאם דיבורית לבד עולה כמה מאות ורדיו דיסק עולה באזור 1000 למכשיר ברמה קצת יותר מהפשוטים.- אז לפחות לדעתי זה יוצא משתלם לא?

וקצת התעלקות על הנושא...מחפש דיבורית BT (ולא PAROT) ידידותית לשימוש לרכב של אדם מבוגר :) עם מערכת מקורית שלא מעונינים להחליף.

כמה עולה דיבורית BT (לא קשור לHU) פשוטה בימנו? יש בפחות מאזור ה 700-1000 ש"ח דיבורית BT ששווה משהו? א

פורסם

תודה שוב לכולם

אני מפ"ת

הסיבה שאני צריך רדיו דיסק עם שן כחולה היא מפני שאינני רוצה לעשות שום חורים מיותרים ברכב

לגבי דיבורית הייתי ממליץ לך לחפש באיביי שם יש הרבה יותר מבחר ולפי מה שהבנתי מומלץ לחפש אחת עם תצוגה גדולה,דרך אגב זו הסיבה שאני לא משדרג להורים שלי את הסלןלארי כי היום כמעט כולם קטנים מאוד

אם יהיו עוד המלצות על מכשירים אני אשמח

תודה

מיקי

פורסם

עוד לא ראיתי כלום לגבי תקציב!!

כמה האדון הנכבד מוכן להוציא על מכשיר ולאיזה כיוון הוא שואף?

מעוניין ב HU מקצועי, שהאיכות היא בראש מעייניו?

מעוניין ב HU ממוצע עם דיבורית BT כפונקציה בתוכו?

בברכה רוני

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...