Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 sw‏ או מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מברר עבור חבר שמתלבט בין הרכבים האלו, הדרישות שלו מהרכב הן: 1.שיהיה נוח לנהיגה וירגיש כמה שפחות מסורבל 2.בטיחות אקטיבית ופסיבית גבוהה ככל הניתן, אני בכל אופן המלצתי לו על הפיג'ו וגם הוא חושב יותר לכיוון של הפיג'ו, אבל כמו שאתם יודעים יש הרבה מיטוסים על פיג'ו שמפחידים את הבן אדם... האם הם נכונים בחלקם? האם המתיחת פנים שעברה הפיג'ו ב07 היה שיפור משמעותי באיכות הכללית ששווה "להתאמץ" כלכלית ולהעדיף אותו... תודה מראש לכל המגיבים ושיהיה סופ"ש טוב

פורסם

קודמי טועה. אם כבר - דווקא בנוחות נסיעה ה-5 טובה מה-307 (איך נהפכו סדרי עולם), וה-5 בפירוש לא עדיפה על ה-307 ברוב התחומים (בחלקם - כן).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודמי צודקים שניהם...

שחברך יעשה נסיעת מבחן על שניהם ויראה איזו נוחה לו יותר.

דעתי - אם בליסינג אז 307, אם פרטית אז 5, בעיקר בגלל עלויות אחזקה וירידת ערך

פורסם
קודמי טועה. אם כבר - דווקא בנוחות נסיעה ה-5 טובה מה-307 (איך נהפכו סדרי עולם), וה-5 בפירוש לא עדיפה על ה-307 ברוב התחומים (בחלקם - כן).

רוני

מסכים עם רוני , יש לנו 307 שנת 2004 אם אני לא טועה . מרגישה דיי טוב והכול אני אישית קצת יש לי בעיה שיש לה רק 4 הילוכים אז לפעמים מרגישים שיש נפילת כוח (לפעמים הוא מעביר לרביעי קצת לפני ה70 ומרגישים נפילה קטנה) אבל עדין הוא ממשיך להאיץ ומגיעה לתוצאות יפות אפשר להגיד ..

פורסם

החבר עשה נסיעת מבחן בשניהם, פשוט יש לו זכרונות טובים מפיג'ו לעומת האפרוריות בלאנטיס שיש לו עכשיו. מחר הוא הולך לבדוק 307 משומשת 2.0 ליטר מודל 2006 בלובינסקי, האם הם אמינים?

פורסם

למיטב ידיעתי הם בסדר גמור ושמעתי דברים טובים מאנשים שרכשו שם.דרך אגב ב307 יש כמודל 2006 את הדגם לפני מתיחת הפנים ואת הדגם אחרי בגדול ההבדל העיקרי זה המנוע שבדגם המקורי מגיע עם 138כ"ס ובדגם המתוח עם 143כ"ס ותזמון שסתומים משתנה.

• תוכן חדש...