Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בשעה טוב אני סיימתי את הבנייה החדשה שלי.

הפעם בניית תיבות לוופר שלי(סקאן ספיק רווליטור) כמו שרובכם יודעים הרמקול הוא רמקול ביתי ולכן הוא צריך נפח קטן יחסית(בטח שלו נפח של הדלת שלי ברכב 30 ליטר)

אז כמובן פניתי לאחד והיחיד יוסי אלפיין.

הבקשות שלי היו ברורות:

א. אני רוצה שהתיבה תיהיה מינימום 8 ליטר.

ב.אני לא רוצה שזה יהיה בולט כל כך כי 9 ליטר זו תיבה ענקית.

ג.אני רוצה קצת זווית של הוופר יותר ממה שהייה לי.

ד.כמובן שלא הייה בולט יותר מידי לעין.

אני באתי ליוסי," זרקתי" לו את כל מבוקשי ואמרתי לו "תסתדר יוסי".

יוסי לא נשאר עדיש והתחיל לעבוד.

ההתקנה נערכה כשבוע זו אחת ההתקנות היותר מסובכות שראיתי,יש שם שילוב של עץ(MDF) עם פיבר.

וכמובן של עוד איזה חומר שאני לא יודע את שמו אבל זה כדי לעצב את כל הסיפור.

אז כמו שאמרתי, אני לא רציתי את התיבה בולטת. אז מה שיוסי עשה זה הכניס לי את התיבה פנימה, וזה אומר שהוא ממש בנה תיבה מעץ בתוך הדלת(מי שמחפש נגר טוב באזור המרכז?:wink:)

שהייתי אצל יוסי ממש תיארתי לו איך אני רוצה את התיבה בדלת כדי שלא יתפוס מקום ותיארתי לו את זה בפרטי פרטים הוא שלח לי תמונה ראשונה אחרי הריפוד ואני חייב להגיד שממש הופתעתי:shock: כאילו שהוא נכנס לי לראש, ראה מה אני התכוונתי ויצר את זה.

בדיוק כך דמיינתי את זה.

את כל הפרוייקט הזה אני התחלתי כי הייה לי רעש מהדלת. כמובן שהרעש ירד בצורה ניקרת ואת האמת כמעט כל הרעש ירד למעט שיר אחד שהייה רעש לפני וגם עכשיו יש, אבל הוא כמעט לא מורגש. רק עם אני מתעמץ אני שומע את הרעש.

הרמקול עובד מעולה כי בעצם נתתי לו את מה שהייה חסר לו וזה תיבה אטומה מיוצרת ע"י יוסי אלפיין8)

אני ממש מרוצה:-P רק כיוונים עכשיו, ואני סוגר את הבסטה(אני מקווה:lol:)

כמו שאתם עוד מעט תוכלו לראות בבנייה הרמקולים שלי צריכים נפח של בין 8-12 ליטר יוסי בנה לי 9 ליטר, והוא הוסיף לי צמר סלעים לתוך התיבות כדי שהרמקול ירגיש שהוא מנגן בנפח גדול יותר.

גם במדיסאונד משתמשים בצמר סלעים.

אז כמובן שאני סופר מרוצה מכול הבנייה הזו ועכשיו די לדיבורים. וקדימה לתמונות.

תודה יוסי...

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משהו אומר לי (עוד לפני שראיתי תמונות) שהחומר שאתה לא יודע איך קוראים לו זה פוליאוריטן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חייב לציין שהייתי נוכח ברוב שלבי הבניה, כבר מהרגע הראשון הבנתי שזאת העבודה הכי מסובכת\מורכבת שראיתי, זה היה פשוט פרוייקט אדיר.

אי אפשר לתאר אפילו במילים כמה מאמץ וזמן הושקעו פה מצידו של יוסי.

התוצאה? מדברת בעד עצמה, כרגיל אצל יוסי, מדהים.

תתחדש, רועי. :)

פורסם

אכן, אפקט הוואו הושג כאן.

אתה דיברת על "בונדו" שפכטל פחכים - תריץ חיפוש לפי "בונדו" או "סיקנס"

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רועי תחדש נראה מבטיח על יוסי נאמר כבר הכול פשוט אומן . את המערכת שלך אני צריך לשמוע

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

נראה מעולה :D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...