Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור מנוע ב rover 620si

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ערב טוב לכולם

השאלות בנושא שיפר מנוע באוטו נשאלות בשם חבר שלי.

אז ככה לבחור יש רובר 620 אוטומטית עם מנוע 2 ליטר של הונדה אקורד ,הוא מעוניין לשפר את המנוע עד 250 כוח תקציב משוער 30K אלף חשוב לציין שבמידה וישנה אופציה לגדוש את המנוע עוד יותר טוב, אבל כמובן הרבה יגידו שזה בעייתי כי הרכב אוטומט, אז נכון הבעייה גם אצל חבר שלי עקב מגבלות רפואיות הוא לא יכול לנהוג על ידני, אז אני אשמח לקבל הצעות וטיפים מה לעשות גם עם זה כרוך בהשתלת מנוע אחר או עם יש אופציות אחרות שלא דורשות השתלה ולבנות על המנוע הקיים זאת תהיה בהחלט האפשרות הכי טובה ,כמו כן חשוב לציין מצב מכני של המנוע כרגע המנוע עבר ישור קו אפשר לומר שהמנוע נמצא במצב המכני המקסימלי שלו .

תודה מראש לכולם מחכה לתגובות :wink:

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

במקור יש לרכב 130 כ"ס.

מה שאומר, שאיפה של כ 200% יותר הספק :hihi::twisted:

כמובן שבשידרוג שכזה שיפור מתלים ובלמים יהיה חובה.

השתלת מנוע נראית לי הכרחית, מנוע K למשל (לא יודע אם יתאים).

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

שלום חברים

אולי אפשר לעשות טיפה סדר ולהסביר מזה מנוע K ושאר הדברים שצינתם ,דבר נוסף מערכת בלימה כבר יש בולמים של koni צלחות מצטער לא זוכר את שם החברה אבל צלחות מחורצות עם רפידות משופרות כבר יש,וכרגע בודקים אפציה של צמיגים של toyo .

חברים אני רוצה להעלות מ"ס אפציות אני מבקש דעה :לשדרג מערכת יניקה באוטו פורטינק תקנו אותי עם אני טועה ,שידרוג לגל זיזים חם , הגדלת צנרת פליטה ,מערכת הזרקה ומערכת הצתה.

מבקש לדעת עם הדברים שצינתי יכולים לתת שיפר משמעותי במנוע תמורת סכום כסף של עד 30 אלף או שכדאי לחשוב על השתלת מנוע אחר,כמובן צריך לקחת בחשבון את נושא הגיר כי מדבור בגיר אוטמתי .

תודה :wink:

פורסם

250 כ"ס לא תוציא מהמנוע שלך בוודאות, הגיר לא יעמוד בעומסים וגם הציריות יתבלו במהירות .

סדרה K זה הסדרה האוטמוספרית של רובר שסובלת מבעיות אמינות, סדרה T זה סדרת מנועי הטורבו

הותיקה\עתיקה של רובר שנחשבת לאמינה ובגלגוליה האחרונים הורכבה ב220 קופה,620TI ו800Vitesse

Peugeot 208GTI

פורסם

אתה יכול להשתמש בגיר האוטומטי מה 820(התיבה האוטומטית היחידה במנועי T), רק שהיא לא שווקה בארץ.

צריך לבדוק אם זאת תיבה זהה לזאת שכן שווקה בארץ ב 827 סטרלינג ואם לא תואם, פשוט להביא גיר כזה מחו"ל.

הוא יעמוד יפה מאוד בהספק המקורי (200) אבל מעבר לזה..."צה"ל לא אחראי". :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוב שלום לכולם

אז ככה אני מבין כרגע על המנוע הקיים אין הרבה מה לעבוד היא לא תתין תמורה ביחס לכסף ,אז מה לגבי האופציה לקחת את המנוע T כמו שצויין ולחבר לו את הגיר הקיים ,עכשיו פה נשאלת שאלה כזאת הגיר מתאים בכלל ועם כן האם יש אפשרות לבצע חיזוק לגיר האוטומטי הכוונה לקלאץ מחוזק עם ובכלל קיימת אפשרות כזאת, במידה והגיר מתאים עד כמה הוא יוכל לעמוד בעומס של המנוע, נגיד לחיצות לא על בסיס יומי הרכב משמש יותר לנסיעת במצב שייוט אבל במידה וישנה אפשרות ללחיצה אז שלא נצטרך לאסוף גלגלי שיניים מהכביש :wink:.

חברים באמת תודה על ההמלצות אבל אני צריך אופציות שניתן לממש בארץ וללא כול מיני סיבוכים של הזמנות מחו"ל אז עם אפשר לתת יותר כיוון היכן להתחיל נשמח מאוד.

תודה לבינתיים :wink:

פורסם
ה 820 היא התיבה האוטומטית היחידה במנועי T

לקחת את המנוע T כמו שצויין ולחבר לו את הגיר הקיים

כמו שציינתי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שוב שלום לכולם

אז ככה אני מבין הרבה אין מה לעשות ,אז אני מבקש את ההמלצות שלכם מה כן ניתן לעשות עם המנוע הקיים ולנסות להפיק ממנו את מרב הכוח האפשרי בסכום שצינתי

ושוב תודה לכולם :wink:

• תוכן חדש...