Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשם שינוי, אהבתי...

http://www.youtube.com/watch?v=_jlacP_LcXc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מודה שאני לא מחובבי ב.מ.וו, אבל ה-Z4 החדשה פשוט מדהימה.

אם בדגם האחרון משהו הפריע לי בה (בצורתה החיצונית, הכוונה) - ה-Z4 החדשה פשוט מהממת.

צודק מי שהזכיר שהיאי מזכירה את סדרה 6 מאחורה (וגם קצת מקדימה, לדעתי).

אם היה לי כסף...:roll:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

על מה אתם מדברים? מלפנים היא נראית כמו ליוויתן מעוך, מאחור כמו אמריקאית מתחילת שנות ה-90. אין מה להשוות ל-Z4 הנוכחית, לדעתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי מפריע לא רק איך שהיא נראית - מזעזע לטעמי, לא פחות - אלא גם בכלל מה שעשו לה: פגיעה קשה באופי הרודסטרי הטהור. ההליכה על תצורת קופה-קבריולה, על תוספת המשקל הבלתי-נמנעת שבאה עם זה; הגידול בממדים ולמרות זאת - תא מטען קטן משל הקופה הקודמת, וכשהגג פתוח - קטן משל הרודסטר. הוסיפו iDrive. הוסיפו כל מיני מערכות-עזר אלקטרוניות.

בקיצור, הפכו אותה ל-SLK, אבל הרבה פחות יפה (ולא שה-SLK כזו מלכת יופי לטעמי). שיטת היכוני המטומטמת רק זורה מלח על הפצעים.

כשראיתי את התמונות ידעתי שהיא מזכירה לי משהו מפעם, אבל לא יכלתי לשים את האצבע על מה בדיוק. עכשיו נזכרתי. זה לא שהיא דומה, בדיוק, אבל יש משהו משותף בפרופורצות הלא נכונות, בכיעור הבסיסי. קבלו בבקשה: TVR גראנטורה!

טל

TVR grantura.jpg

TVR grantura-1.jpg

TVR grantura-2.jpg

TVR grantura-3.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

דווקא יש תמונה שלה מקדימה (כמו שמישהו הזכיר -לוויתן מעוך) שהיא ממש דומה לסידרה 6 :shock: (וזה, לטעמי, מדהים!)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את ה-IDRIVE ד"א, טוב היו עושים אם היו משאירים מחוץ לתמונה.

אני מודה שלא התנסיתי בדור האחרון שלה, שטענו ששופר, אבל בדור שהגיע בסדרות הקודמות של הבימריות (סדרה 7 הקודמת) השליטה הייתה בלתי אפשרית בזמן נהיגה, זה או זה או לנהוג.

• אחראי פורום
פורסם

אחד העיצובים הטובים לאחרונה, התפיחות החדות בכנפיים - תענוג!

ה-Z4 האחרונה היתה מזעזעת, זה בהחלט שינוי מבורך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

ואתה לא משוחד, הא? :-) ודווקא יצא לי לפגוש Z4, ובכמה נסיבות.

זכותך לאהוב את העיצוב שלה, אני לא מעז להתווכח על טעם אישי.

לדעתי יש לה כמה פיספוסים (בעיקר בישבן הפחוס, יחידות התאורה שלא מיישרות קו עם השאר)

שמונעים ממנה להיות מיוחדת ויפה באמת. הפרונט שלה עוד בסדר ושני הקווים שחוצים

את הדפנות פשוט מבריקים. אבל חוץ מאלה היא מעבירה תחושה מסורבלת וזה ממש לא מתקשר לרודסטר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...