Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו קצת הגזים, אבל ללא ספק קיבולת המים שלהם שווה למשאית קלה או משהו בסגנון. אצלי GMC ג'ימי מנוע 4300 מכניס 8-9 ליטר מים. המנוע V8 5700 מכניס כליטר יותר.

פורסם

ליאור, אוליי הבחור קצת הגזים לגביי ה-30 ליטר אך לדעתי גם הנתונים שלך מעט נמוכים מהמציאות, אצלי למשל במנוע V8 של הקמארו מצויין בספר הטכני שקיבולת הנוזל קירור היא 15 qts כלומר כמעט 15 ליטר מים. כמה יש תכלס באמת מעולם לא בדקתי.

פורסם

ערב רב

OK אולי לא 30 אבל גם לא 10 יותר לכוון ה 20 וגם יותר

לצערי הרב אין לי גישה ל SERVICEGM כמו פעם

אבל מנוע F ומנועי Y ה6.5 טורבו דיזל כמו גם ה 5.7

נעים סביב ה 20 ליטר כמובן מתייחס לבלוק ריק

בכל מקרה זה לא עצם הענין אל דרוש שום שנוי

אם המנוע תקין ומע הקרור תקינה אמור לעבוד

בטמפרטורות של הארץ

מכאן התחלנו

שאו ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אגב ייתכן מאוד שאתה אכן צודק בטענתך שבמנועיי 6500 ישנם כ-20 ליטר נוזל קירור ואף יותר אך אני התכוונתי למנוע 5000/5700 כמו שמותקן ברכבי, אגב ידוע לך כיצד ניתן להגיע למצב של ריקון מוחלט של כל קיבולת הנוזל קירור במנועים מסוג זה?

אני שואל מכיוון שכאשר נאלצתי בעבר להחליף את סעפת היניקה אצלי ברכב אז הייתי חייב לרוקן את הבלוק על הדרך ומה שעשיתי זה לנתק את הצינור העבה התחתון שבין הרדיאטור למשאבת מים/בלוק אך בסיום העבודה בעת מילוי הנוזל נדהמתי לגלות שנכנסו רק 8 ליטר בלבד בעוד נתוניי היצרן מציינים שאמור להיות כ14-15 ליטר.

• תוכן חדש...