Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2002, בעיטה בגיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

יש לי רכב מסוג פאסאט 2002 מנוע 2000 בנזין, לפעמים כאשר הרכב מחליף הילוך בנסיעה איטית הגיר "בועט", לפי מה שהבנתי צריך לעשות איפוס מחשב גיר, ושמעתי שיש אפשרות לעשות זאת לבד, אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.

עד כמה שהבנתי זה שצריך לפתוח את הסוויץ' וללחוץ גז ואח"כ להתניע, משהו כזה.

אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.

תודה מראש.

שחר.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן לאיפוס מחשב הגיר עליך לפתוח את מתג ההתנעה מבלי להניע

ללחוץ על דוושת הגז למשך עשרים שניות (לא חייב בדיוק)ואז לעזוב

ולהניע את הרכב .

בעיקרון איפוס כזה לא מתקן לך את התיבה ואם קיימת בעיה היא תצוץ לך שוב

אז אני מציע להכנס למוסך לחבר סורק ולקרוא איזה תקלות קיימות

שם אם בכלל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שחר שלום,

לשאלתך התשובה היא כן.

לפי תיאור הבעיה איפוס/ניתוק המצבר לא ממש יעזור לך. יש לבצע סריקת תקלות למחשב הרכב וגם הגיר.

בתיבה המותקנת אצלך ברכב היא מסוג 01M (כמדומני) מה שאומר במידה וקיימת תקלה ספורדית היא נמחקת אוטמטית לאחר מספר התנעות או נסיעה של 20 קילומטר במידה והיא לא מופיעה שוב פעם היא לא נרשמת כקוד תקלה.

כמה קילומטר עשה הרכב ? האם הוחלף קולר (מחליף חום) של התיבה ?

מה צבע נוזל הקירור במיכל העיבוי ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המלצתי היא לקפוץ למוסך רון לשם ביצוע איבחון ממוחשב (חינם אין כסף).

ככול שתקדים לבדוק את הגיר ולתקן את התקלה שאולי נעוצה בסולונואיד תקול או קולר תקול ככה תחסוך הוצאה גדולה בעתיד.

בקילומטרא'ז שציינת בדרך כלל קולר שמן גיר נוטה להחזיר את נשמתו לבורא.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי גם את הבעייה הזו שנה וכמה חודשים,ואני מתתעצל ללכת לבדוק:( בעיטה קלה במעבר הילוך שני ובעיטה פחות מורגשת ממעבר הילוך 2 ל 3.

בבדיקה רשמו לי שחיקה פנימית בגיר+השהייה ונקישה בשילוב הילוכים,אני אנסה גם לאפס את הגיר היום,מדובר ב גולף 99 אוטומטית הבנתי שיש לה תיבה 010m

אני אנסה היום לעשות איפוס גיר,אם לא יעזור,אני אלך למוסך,מהפורום הבנתי שכדאי להגדיל את הקולר הנוכחי בתיבה,מה העלות של סיפור כזה?אגב הרכב גמע 109 אלף ק"מ.

בהמשך לשאלתו של פותח השירושור,חצי סוויץ,ולתת גז,השאלה גז עד הסוף?באמצע?

• תוכן חדש...