Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב משומש ע"פ הקריטריונים הבאים ואשמח לשמוע דעות בעניין:

1. צריכת דלק

2.שנת ייצור (ע"פ המשוואה שרכב צעיר יותר יעשה פחות בעיות).

3. מחיר, מחיר, מחיר (עד 25 אלף)

4.הרכב צריך שיהיה לו קצת כח בהתחשב בזה שאני גר בחיפה ויש לנו כמה עליות רצחניות.

פתרון טוב אחד עד כה שנראה לי הוא הברלינגו אבל מעניין אותי ברמת המחירים הזו איזה שנתון וקילומטראז' אפשר להשיג.

אשמח להצעות וחוות דעת.

פורסם

אני גר בחיפה ככה שאני מבין את חשיבות הכוח.

פונטו ספייס 2001 תעשה את העבודה, חלפים בשפע ובזול, חסכונית בדלק ובעלת מנוע קטן 1.3 (שלא יטעה הסמ"ק הנמוך, הוא עולה את העליות כראוי). עדיף לבחור בגיר ידני עם אתה מעדיף לחסוך יותר בדלק, ובלאי קטן יותר.

הברלינגו היא יותר מסחרית, מה אופי השימוש שלך ברכב?

סחיבת חפצים כבדים\קטנים וקלים?

כמה אנשים אמורים לנסוע ברכב?

פורסם

ברלינגו ב 25 אלף ש"ח תהיה חצי גמורה (300 אלף ק"מ ויותר), עייפה, הדגם ללא טורבו חלש, צריכת סולר 1:13 במיקרה הטוב.

אם אין לך צורך ברכב מסחרי, אל תקנה מסחרית בתקציב שלך - מתכון להוצאות כספיות גדולות על התיקונים.

פונטו, קליאו ידנית - משהו בסגנון הזה של סופר מיני עם מנועי 1.3 או 1.4 יתאים לצרכים שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...