Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

אני חושב אולי אולי לקנות קורקינט ממונע אבל מתלבט כי נאי לא יודע אם זה חוקי ואם שוטר יכול לתפוס אותי על דבר כזה ולהחרים לי אותו? מישהו יודע מה אומר החוק על זה?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

החוק אוסר על נסיעה על כלי ללא רישוי,

ובעברית צחה, בקורקינט ממונע[בנזין] אסור לנסוע, עממה, ארצנו הנחמדה מפוצצת בדגמים מהסוג הזה, מחירים מתחיל ב-1500[לחדשים->חלשים/חזקים->ישנים->שחוטים], המצב בארץ הוא לרוב, אם תיסע עם קסדה[של אופנוע] ולא תעשה שטויות[כמו כמעט לדרוס אנשים, פוזות על שוטרים, לעבור באדום וכו'], סיכוי טוב שיתעלמו ממך, אבל אם יתפסו אותך, רוב הסיכויים שיחרימו את הכלי ואתה תעלה למשפט תעבורתי שבו תקבל שלילה[במידה ויש לך רישיון], ובמידה ואין לך רישיון, השלילה שלך תחל או מגיל 17, או מהרגע שבו הוצאת את הרישיון[תלוי במצב רוח של השופט].

לגבי חשמליים, המצב הרבה יותר פשוט, על כלי חשמלי חלות 3 הגבלות, נפח מנוע, משקל הכלי ומהירות הכלי.

כל הכלים ב-1.90, תמצא בTOYSRUS וכאלה, אלה לא שווים הרבה.

יש את הטרקר, שהוא תוצרת הארץ, הוא עולה 5K-6K, תלוי בתוספות,

מגיע ל-60 קמ"ש, וממש ממש לא עומד בתקנות בארץ.

מה הקאצ', לך תוכיח שהכלי הזה, שלא עושה רעש, שוקל מעל 12 קילו/נוסע 60 קמ"ש והמנוע שלו בהספק של 500W.

----

פורסם

איפה אפשר למצוא מידע על הטרקר(הקורקינט החשמלי שמיוצר בישראל), ואיפה אפשר לקנות אותו?

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם

עם קורקינט חשמלי, אף אחד לא יתעסק איתך.

טרקר לא מגיע ל-60 גם אם תקשור עליו סלע של טון ותזרוק אותו ממטוס.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני לא מבין למה לשים 6K על צעצוע מטומטם (ומסוכן ) ,כשאפשר באותו סכום לקנות קטנוע 125 משומש לעשות ביטוח

ולהיות בראש שקט :roll:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

125 במצב סביר, יעלה 5K,

ביטוח, 2.5K[לשנה],

תיחזוק שוטף ודלק -> בסביבות ה-200 שקל בחודש במקרה הטוב.

קסדה, חליפת מיגון, כפפות, מעיל וכל הבררה -> עוד 5K

אזעקה, 40 מנעולים וכל השאר, עוד 2K בשקט,

לכמה הגענו? 16 אלף שקל.

מי שרוצה לוותר על סעיפים 3/4/5, אני מאחל לו שינצל כל יום מהחיים שלו כל עוד הוא יכול.

----

פורסם
בנזין - לא חוקי.

חשמלי - חוקי עם מגבלת מהירות ל-12 קמ"ש כמדומני.

בנוסף למגבלת המהירות שציינתי(12 קמ"ש), על הכלי לשקול עד 12 ק"ג(כולל מנוע ומצבר) והספקו לא יעלה על 100W.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
על כלי חשמלי חלות 3 הגבלות, נפח מנוע, משקל הכלי ומהירות הכלי.

.

:roll:

מוות ל 5 תוים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...