Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובטח שדלתא דאצ'ה מיד 00 ובמצב תצוגה,לא יקנו אפילו ב 1000 ש'.

אני קונה,גם ב-5000 ש"ח... הערך הסנטימנטלי של רכב כזה שייצג תקופה שלא תחזור (באירופה-רומניה,שנות ה-70-80) וגם במצב תצוגה שווה יותר מרכבים אחרים נפוצים ושגרתיים,לפחות בעיניי.

הדאצ'יות סבלו אומנם מאיכות יצור לקויה אבל בסופו של דבר תפקדו בצורה מעוררת כבוד והיות ויש לי קשר מסויים לרומניה,נוכחתי אישית לראות דצ'יות שעמדו במשימות שרכבים אחרים ספק אם היו עומדים בהם

אגב,שלחתי לך ה"פ בענין המכוניות מנצרת.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני קונה,גם ב-5000 ש"ח... הערך הסנטימנטלי של רכב כזה שייצג תקופה שלא תחזור (באירופה-רומניה,שנות ה-70-80) וגם במצב תצוגה שווה יותר מרכבים אחרים נפוצים ושגרתיים,לפחות בעיניי.

הדאצ'יות סבלו אומנם מאיכות יצור לקויה אבל בסופו של דבר תפקדו בצורה מעוררת כבוד והיות ויש לי קשר מסויים לרומניה,נוכחתי אישית לראות דצ'יות שעמדו במשימות שרכבים אחרים ספק אם היו עומדים בהם

כן, זכורה לי האיכות הרומנית משנות ה-80 . 60 ג'יפי ARO שייבאנו לצבא הליברי התחילו להשאיר ברגים על הכביש בדרך מהאניה. עד שהגיעו 60 הסופות (שייבאנו בהפסד כבד משיקולים שלנו) לא נשאר מהם אחד נוסע.

לי אין נוסטלגיה אליהם.

פורסם

למה שנות ה 70-80 ? ולמה תקופה שלא תחזור ?

מחוץ לערים הגדולות ברומניה, בכפרים ובעיירות הקטנות זה עדיין הרכב הנפוץ והפופולרי ביותר.

פורסם

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

קודם כל , 5000 , זה לא 15,000 או 20,000 שקל .

ב. הגשת הצעה לקניה ? :-)

כל טוב

ושנתראה במפגשים ,

אגב , מה שלום ה- 238 ?

מצפים לראותה במפגש .

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

א. הגשתי הצעה ברומנית....:wink:

ב. רציתי להגיע השבוע אבל מזג האויר הרתיע,אולי אגיע בסוף שבוע זה.

ג. אשר לדאצ'יה,ברגים פה,ברגים שם... בעיניי ראיתי כאלו שעולות ויורדות עמוסות יום יום בשבילים שמיטב ה4X4 חורקים בהם.. ראיתי דצ'יות עם 5 רומנים בפנים ועם נגרר ובו עוד 4 פרות או מעל טונה של ברזל למחזור טסות בכביש כשהאגזוז מגרד את הכביש מהעומס,ראיתי דצ'יות שמשמשות כמוניות לאורך עשורים (אותו רכב הכוונה) בכבישי רומניה הנוראיים ועם תחזוקת שבר מינימלית, ראיתי דצ'יות שמשמשות כטרקטור חקלאי לכל דבר...

ראיתי במו עיניי ומי שיאמין יאמין,מי שלא,לא...:cool:

פורסם

אני גם ראיתי את הדברים האלו, ואת אותו הדבר בדיוק אפשר לומר על כל רכב ממזרח אירופה, או ממדינות אולם שלישי.

בצ'כיה בתפקיד הזה היו מככבות סקודות עם המנוע האחורי, ביוגוסלביה - פיאט/יוגו 128 בנגזרותיה השונות,

ברוסיה - לאדה, בפולין - POKSKI FIAT 124 ו 126P, ודוגמאות נוספות לא חסרות.

כל אלו נוסעות שנים על גבי שנים, עם עומסים מטורפים, משמשות כמוניות, רכב שטח, משאיות, ומה לא.

כנראה שזה לא בדיוק מדד לאיכות הרכב, ומדובר בתפישה שונה משלנו.

פורסם

אף אחד לא דיבר על איכות ברכבים שיוצרו בגוש הקומונסטי וברור שאיכות ייצור לא היתה כלל פרמטר.

יחד עם זאת,בואו נראה אם היתה מקבילה מערבית באותם ימים שיכלה לבצע עבודה כזו ויצאה משער המפעל חדשה עם תג מחיר של 1500$ או אפילו פחות...

כולם רק דיברו על מכונית לכל פועל...שם ייצרו כאלו.

והתייחסתי רק לדצ'יות כי הן הפכו נושא לדיון כאן וגם בגלל שרק לגביהן אני יכול להעיד מניסיון אישי וממראה עיניים.

פורסם

לכול היועצים היות ואני סוחר ושמאי ועוד, אם הרכב במצב טוב כמו שצויין בפתיחה אני משלם עליו 10000 ש"ח:x-mas:

כדי שאוכל למכור אותו לאחד מיכם ב-15000 ש"ח :mm_blush: מאוחר יותר. תנסו אותי.:lol:

פורסם
פניתי לבן אדם בפרטי לא פעם ול פעמיים ועד עכשיו לא מסר את הטלפון שלו,השארתי את המספר שלי אך לא התקשר.

אני מקווה שייעלה תאת התמונה שלה כאן.

אז ככה חברה..

לבן דוד שלי קשה לצלם את המכונית כי היא במוסך מפוצץ דברים או משהו כזה ואי אפשר להוציא אותה משם..

הוא אומר ששכן אחד כבר הציע לו 15000 על האוטו וכנראה ימכור לו אותו כי אין לו כוח לדילים וויכוחים וכו'.

בכל מיקרה הוא אמר שאם תוך שבוע בוא לא נימכר אז הוא יצלם ואני יעלה לכאן.

אז סייארה אחי, מיצטער בכל אופן ונראה שבוע הבא מה קורה.

תודה לכולם פה על התשובות.

פורסם
אז ככה חברה..

לבן דוד שלי קשה לצלם את המכונית כי היא במוסך מפוצץ דברים או משהו כזה ואי אפשר להוציא אותה משם..

הוא אומר ששכן אחד כבר הציע לו 15000 על האוטו וכנראה ימכור לו אותו כי אין לו כוח לדילים וויכוחים וכו'.

בכל מיקרה הוא אמר שאם תוך שבוע בוא לא נימכר אז הוא יצלם ואני יעלה לכאן.

אז סייארה אחי, מיצטער בכל אופן ונראה שבוע הבא מה קורה.

תודה לכולם פה על התשובות.

אי אפשר לצלם אותה,כי היא בתוך מוסך והמוסך(מחסן9 מלא בדברים?

אז איך אמרת שהוא היה שוטף אותה כל שבוע למרות כל הבלאגן שיש במוסך?

מוזר.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
אי אפשר לצלם אותה,כי היא בתוך מוסך והמוסך(מחסן9 מלא בדברים?

אז איך אמרת שהוא היה שוטף אותה כל שבוע למרות כל הבלאגן שיש במוסך?

מוזר.

אם מוזר לך אז בסדר, זה אוטו של סבא של בן דוד שלי, ופשוט עקב מצבו, אם זה מעניין אותך, הוא לא שטף אותו בתקופה האחרונה והרכב נישאר במחסן מאז הרבה זמן, המחסן עם ציוד ושטויות שהצטברו ואי אפשר לצלם ולקלוט את כל הרכב. אם לא ימכר לשכן, אני יפרסם פה שוב. מוזר לך?

פורסם

אם אתה רוצה- יש בירושלים אחת במצב לא רע כחולה נוסעת לדעתי, אפשר לשים לה פתק!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם אתה רוצה- יש בירושלים אחת במצב לא רע כחולה נוסעת לדעתי, אפשר לשים לה פתק!:-)

נו טוף...

דיברנו על מצב תצוגה...

לך תעביר כזו דצ'יה טסט כשהיא סתם במצב "לא רע"...

פורסם
לכול היועצים היות ואני סוחר ושמאי ועוד, אם הרכב במצב טוב כמו שצויין בפתיחה אני משלם עליו 10000 ש"ח:x-mas:

כדי שאוכל למכור אותו לאחד מיכם ב-15000 ש"ח :mm_blush: מאוחר יותר. תנסו אותי.:lol:

מישהו כתב פה שהיית פעם רכב הקניון , אז כנראה אתה או קרוב משפחה שלי או שותף שלהם לשעבר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה לא מכיר את ה"פנים מאחורי השם המשתמש" הזה?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...