Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי שלט חדש מתוצרת פולקסווגן , מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף אותו לאזעקה שיש לי

הרכב הוא גולף 2002 1600

פורסם

אני לא ממש הבנתי,

רכשת שלט כביכול "אוניברסלי" שאתה אמור לתכנת אותו למערכת העזאקה שלך?

זה לא אמור להגיע עם מדריך אשר אומר לך כיצד אתה יכול לתכנת?

מקסימום תקפוץ למקום שעוסק במיגון רכבים, כמה דקות והעניין סודר, ואני בטוח שמחיר יהיה סמלי, אם יהיה מחיר בכלל.

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

אוקיי, הבנתי שהוא מקורי, אבל הכוונה שלי היא האם הוא אוניברסלי לפולקסווגן / אאודי?

או שקנית אותו עם מוח ספציפי לרכב שלך?

American style: Chevy corsica

Engine: V6' 3135, 160+HP

פורסם

אתה בטוח שהשלט והאזעקה הם מקוריים של VAG ?

ברוב הרכבים בשנתון שציינת הותקנה אזעקה תוצרת סינית על-ידי רדיו מילאנו.

אנא צלם את השלט.

מצורפים תמונות של 2 שלטים שנשארו לי של גולף דור 4 (אחד ייישן יותר) שרכשתי ברדיו מילאנו.

שלט לגולף דור 4 דגם חדש.jpg

שלט לגולף דור 4 דגם ישן.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

יש מצב שאתה מוכר את השלט השמאלי?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זה השלט החדש בתמונות שלי , והשלט הישן שהיה לי זה השלט המעוגל עם הטבעת למפתח שמופיעה אצלך

IMG000003.jpg

IMG000004.jpg

פורסם

לחבר שלום,

ברכבי גולף הותקנו סוגים שונים של אזעקות/שלטים מקוריים או לא מקוריים לכן אני לא בטוח שהשיטה שאני רושם עובדת בכול המקרים.

1. פתח את דלת צד הנהג עם מפתח בלבד ולא השלט (במידה וקיים אחד שעובד)

2. הכנס את המפתח לסווי'ץ וסובב אותו למצב ON (לא להניע)

3. נעל את הדלת של צד הנהג בעזרת השלט הנוסף (או נעל באופן ידני את דלת צד הנהג בעזרת הכפתור שנמצא בדלת-לא זוכר מדוייק)

התהליך הבא חייב להתבצע תוך 30 שניות !

1. לחץ על כפתור הנעילה של הרכב בשלט פעם אחת

2. לחץ על כפתור הפתיחה של השלט למשך 2 שניות

אני מקווה שזה יעבוד.

במידה ולא עבד אזי גש למוסך מורשה הייבואן לשם סינכרו+ אקטיבציה של השלט החדש בעזרת חיבור למחשב הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...