Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות רכב משפחתי חסכוני ואמין וכמובן סחיר

חשבתי על קורולה 00-02

משהו שמדאיג אותי, שאני מחפש בלוחות את הדגמים האלה רוב האנשים דורשים כמה אלפים מתחת למחירון, למרות שמצב האוטו מצויין, יד ראשונה קילומטרז' נמוך מאוד ללא תאונות והכל תקין

ובכול זאת דורשים כמה אלפים מתחת למחירון ולא מדובר בבנאדם אחד או שתיים

דבר זה מאוד מרתיע אותי מהרכב

האם יש ממה להיזהר?!

תודה!

פורסם

עד היום כולם היו מתמרמרים שמחיר של קורולות הוא גבוה מדי :-). לי יש דגם 1998 ואני מרוצה ממנה. אם אני לא טועה 2000 זה מתיחת פנים של 98.

פורסם

זה מצב סביר שבו השוק קובע את המחירון ולא להיפך.

לדעתי,התופעה נובעת ממחירון גבוה יחסית לשנתון הנמוך של הרכב.

אם תבדוק חלופות במחירים הנ"ל,

תגלה שיש לא מעט אופציות בחברות אחרות ושנתונים מתקדמים יותר,

גם המוכרים שמורידים מחיר בטלפון מודעים לעובדה הנ"ל.

-

פורסם
שלום אני רוצה לקנות רכב משפחתי חסכוני ואמין וכמובן סחיר

חשבתי על קורולה 00-02

משהו שמדאיג אותי, שאני מחפש בלוחות את הדגמים האלה רוב האנשים דורשים כמה אלפים מתחת למחירון, למרות שמצב האוטו מצויין, יד ראשונה קילומטרז' נמוך מאוד ללא תאונות והכל תקין

ובכול זאת דורשים כמה אלפים מתחת למחירון ולא מדובר בבנאדם אחד או שתיים

דבר זה מאוד מרתיע אותי מהרכב

האם יש ממה להיזהר?!

תודה!

מצב השוק "על הפנים" + מחירון גבוה מאוד בגלל ביקוש.

מה המחירון, פחות או יותר, של הקופסאות הללו במודל הזה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה המחירון, פחות או יותר, של הקופסאות הללו במודל הזה ?

הקופסאות הללו במודל הזה עשו וממשיכים לעשות את עבודתם (להבדיל מכמה קופסאות במודלים יותר חדישים) :-). זאת כנראה הסיבה למחירון יחסית גבוה :-).

קורולות מטורקיה הגיעו ב2003-2004

פורסם

נאור יקר , בגלל מה שאתה מסביר למעלה מסתובבות הרבה קורולות כאלה בשוק.

או בנימה קצת יותר אופטימית רכבים אלו נחטפים ואחת כזו במצב מצויין תסחר "מחירון +" קרוב לוודאי.י

פורסם

הוא רושם שיש המון, וגם על השמורות, מבקשים הרבה מתחת למחירון.

הקיצר, אם הסכום מתאים לך, ביחס לאפשרויות אחרות בשוק, בדוק את אחד השמורים, גם במוסך שמטפל ברכב, לוודא שאין תקלות סדרתיות/רבות מידי ברכב הספציפי, וודא קלומטרז' לאורך השנים, שהגיוני, בדוק במכון בדיקה, אם מתאים, קנה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הקופסאות הללו במודל הזה עשו וממשיכים לעשות את עבודתם (להבדיל מכמה קופסאות במודלים יותר חדישים) :-). זאת כנראה הסיבה למחירון יחסית גבוה :-).

קורולות מטורקיה הגיעו ב2003-2004

לנו יש בבית קורולה 2001,אני חייב לציין שהרכב מצויין,נהגתי בו כמה וכמה פעמים,מרגיש הרבה יותר נוח ונמרץ מקורולה 2006.

אגב הרכב 5 שנים ברשותנו עבר 50 אלף ק"מ,ולא ראה מוסך בכל ה 5 שנים הללו,גם לא טיפולים,כלום.הוחלפו בו רק צמיגים,ושמן שהוספנו,אני חייב לומר שזה אחד הרכבים היותר אמינים שאני מכיר.

פורסם

אגב הרכב 5 שנים ברשותנו עבר 50 אלף ק"מ,ולא ראה מוסך בכל ה 5 שנים הללו,גם לא טיפולים,כלום.הוחלפו בו רק צמיגים,ושמן שהוספנו,אני חייב לומר שזה אחד הרכבים היותר אמינים שאני מכיר.

למה השקעת בצמיגים, אני לא מבין.

אה, בטח לא עברו טסט.

איזה ביזבוז, אפשר היה להשאיל מחבר עם רכב דומה 4 גלגלים, להרכיב אותם, לעבור טסט ואז להחזיר חזרה.

כך היו נחסכים כ 1000 ש"ח, שימשו אותך בהמשך למימון החלפת מנוע.

פורסם

למה להחליף מנוע? הרכב נוסע ומרגיש מצויין.הרכב של אחי,גם אני מפציר בו תמיד לעשות טיפול לרכב.אבל אם מוספים שמן ובודקים מים,אני לא חושב שמנוע יכול לההרס.למרות שבאמת אני אפציר בו לפחות להחליף שמן מנוע.

פורסם

שמע,זה הרכב של אחי,ברכב שלי אני מטפל כמו שצריך!ותאמין לי אם תראה את הרכב,ואת הק"מ 50 אלף לשנת 2001,אתה תחטוף אותו ב 5 אלף מעל המחירון.אין מה לעשות ככה זה עובד היום מראה חיצוני של רכב קמ ועבר נקי ללא תאונות,אף אחד לא יודע אם טיפלת כל 10 אלף קמ כל 20 או כל 30,כל עוד זה לאח במוסך מורשה.

פורסם

זה בדיוק העניין, בגלל שהוא עבר "רק" 50K ק"מ (ללא טיפול!), השמן כבר מזמן איבד את תכונותיו - שכח איך משמנים, וחלקו כבר הפך לבוצה. המנוע הזה בטיפול נכון אולי היה יכול לעשות כמה מאות אלפי קילומטרים, אצלכם הוא לא יגיע ל-100K.

תראה לי מישהו שיקנה את הרכב הזה ב-5K מעל מחירון למרות שאין לו היסטוריית טיפולים, ואני אראה לך אידיוט מושלם.

• תוכן חדש...