Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

כבר פתחתי כמה אשכולות בקשר לבעיה, וגם ניראה לי שעברתי כבר על כל ההודעות בפורום בקשר לבעיה הזאת.

הבעיה היא סל"ד סר"ק לא יציב בעת עצירה, נופל מאזור ה-800 ל-600 לפעמים 500 וגם לעיתים 400.

תמיד אומרים שהמנוע צעדים בעייתי, אז פירקתי אותו וניקיתי אותו היטב! הבעיה ממשיכה, אז פירקתי מנוע צעדים מסאני מושבתת שיש לי, לפני זה עבר גם ניקוי אך עדיין הבעיה קיימת.

חבר שלי שיש לו רכב כמו שלי הציע את המצערת שלו, המצערת הורכבה מלבד חיישן אויר שהיה תקול אצלו, אז החלפתי אותו באחד תקין, הבעיה עדיין קיימת! החלפתי גם מפלג, הבעיה עדיין קיימת. וחשוב לציין שהמצערת נוקתה אצל חברנו לפורום חיים יוד לפני כמה חודשים ועדיין לא הייתה בשימוש כלל.

מה עוד אפשר לבדוק?

איפה הבעיה?

האם חיבור לסורק תקלות יכול לאתר את התקלה?

תודה רבה לכולם.

נ.ב

שמתי לב שבימים של קור הבעיה לא תמיד קיימת.

פורסם

אני מקווה שאתה לא ברוגז, בגלל שלא עניתי לך בה"פ, והפנתי אותך לפורום. :-P

כמו במקרים אחרים,לא בטוח שחיבור למחשב יגלה את התקלה.

בכמה מכוניות עם תקלה דומה, ביצעתי את הפעולות הבאות, ב-80% מהם הבעיה נעלמה.

לפי הסדר הבא:

1. הדלקתי סוויצ'.

2. ניתקתי את הקונקטור של המצערת.

3. סגרתי סוויצ'.

4. חיברתי חזרה את הקונקטור.

5.ניתקתי את המינוס של המצבר למשך כ-10 דקות.

בהצלחה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא אני ממש לא ברוגז. טוב שהפנת אותי לפורום, ככה עוד אנשים יוכלו לעזור ובמיוחד ללמוד. בקשר לאיפוס של המחשב זה כבר בוצע, הבעיה נעלמה בדיוק לכמה ימים בודדים ואז זה שוב חזר. מה הלאה?

פורסם

חשוב לעשות את האיפוס , לפי הסדר שכתבתי.

אם לא יעזור יש להתחבר למחשב.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...