Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא הספקתי לנוח מהסט עם הלאון הקודמת והנה כבר ליאור קפץ אליי לביקור וסט תמונות חפוז ואקראי.

לפני כן אציין כי הבנאדם שרוט בנפשו וברח לי קצת בתחתון כשהוא נהג, אבל למדתי והשכלתי המון.

616d9e1f9b.jpg

65392a5564.jpg

21bf0fce4c.jpg

862d301b8a.jpg

12abdd2742.jpg

bb47016699.jpg

856ebb4aee.jpg

פורסם

הרכב לא כ"כ לטעמי בצורת הספק-מיניוואן ספק רכב ספורטיבי, אבל בכל אופן הצמיגים מגניבים לאללה והתמונות מדהימות :twisted:

אבי.

פורסם

את האמת אני נגד כל העיצובים החדשים העגולים של VAG,

אבל דווקא בלאון הזו הם שיחקו אותה.

(כמובן שאלכס והמצלמה תרמו רבות וגרמו לה להראות יפיפייה :-D)

פורסם
הרכב לא כ"כ לטעמי בצורת הספק-מיניוואן ספק רכב ספורטיבי, אבל בכל אופן הצמיגים מגניבים לאללה והתמונות מדהימות :twisted:

אבי.

מנהיגה חזקה בכביש הולם ברכב הזה, בהחלט אין לו במה להתבייש. אל תזלזל בו.

תמונות אליפות!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן הרכב הזה הראה לי מאיפה מריחים את האגזוז בנהיגה אגרסיבית בכמה עליות ופיתולים, אבל בואו לא נשכח שיחד עם כל הכיול הזה:

TOYO 888 R 225/45/17

ANTI ROLL EIBACH קדמי ואחורי

סט COILOVER BILSTEIN PSS 10

תוכנת ניהול אבסולוט שנותן לו הספק של 225 כ"ס ו33 קג"מ יחד עם פילטר אויר אינבוקס קיי&אן עם גדישה של 20 PSI

עומד נהג מוכשר עם עם הרבה ניסיון וחוסר פחד

שתי תמונות של ליאור

dbmr8j.jpg

5v24w4.jpg

• תוכן חדש...