Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכשתי דייהטסו שרייד מנוע 1300 שנת 97.

שעשיתי בדיקה לפני קניית הרכב, נתנו לי את הדף המפורט בבעיות המצויות ברכב.

http://www.upfree.net/3038200 הדף המפורט.

האם הבעיות סבירות לרכב מסוג זה? והאם כדי לטפל במוסך לא מורשה ברכב משנתון 97?

ומה תהיה העלות תיקונים הללו בערך?

פורסם

אהלן...

צר לי לאכזב אותך אבל לפי פלט בדיקה חוץ מהצמיגים והווינקרים כלום לא עובד תקין

מותר לשאול בכמה רכשת את הרכב הנ"ל?

נכון שבדיקה במכון רכב זה כסת"ח אבל מה שנמצא בבדיקה זה דיי לא תקין לרכב שלך ולכל רכב (ואני עדין)

רכב שורף שמן? בוצה? זה כבר צריך להדליק נורה אדומה

נעזוב לרגע את המנוע. מה עם קירור מנוע שגם לקוי בולמים,פגיעות פח שזה סביר,מערכת פליטה רועשת שגם פה התיקון יכול להגיע לכדי אלפייה

עצה ידידותית תעלה את הרכב למכירה וכמה שיותר מהר,נופלים פעם אחת אל תבזבז את המשכורת שלך בעבור הרכב

שיהיה לך אחלה שבוע ידידי

פורסם

שטויות במיץ. כמה מכוניות כבר רכשת ומכרת במהלך חייך שאתה רץ לעשות עבורו עיסקה נוספת?

לפותח השרשור:

כיישור קו - הייתי מחליף תושבות מנוע, בודק את כיוון מע' ההזרקה וההצתה במקום מסודר (עם מכשיר דיאגנוזה), מכוון פרונט ומסדר את הפנסים (אפשר להשיג משומשים, או תחליפיים במחיר לא יקר).כמו כן, בודק את מערכת הקירור במכון רדיאטורים, רק כדי לוודא שאין נזילות שעשויות לתקוע את הרכב עם מנוע מתחמם.

בסה"כ, לרכב בן 11 שנים, מצבו סביר.

פורסם
שטויות במיץ. כמה מכוניות כבר רכשת ומכרת במהלך חייך שאתה רץ לעשות עבורו עיסקה נוספת?

.

אני חושב ש8 רכבים שאני החלפתי + 3 רכבים של אחי הגדול +כמה רכבים של ההורים שליבמהלך השנים לא עשו אותי מומחה אבל במעבר בין מוסכים הייתי גם הייתי. זאת הייתה דעתי האישית ולא לך!

בסופו של דבר פותח השרשור הוא זה שיחליט מה לעשות עם הרכב.

מדוע לא התייחסת לשריפת השמן? רעש במערכת פליטה? קורוזיה במערכת קירור?

אחרי כל כך הרבה דברים בפלט בדיקה לא נראה לי (ושוב זו דעתי האישית אתה יכול לשלול שזאת זכותך)

שכיוון פרונט (100 ש"ח) פנסים משומשים (250 +-) זה מה שיחזיר את הרכב למצב נסיעה לחודשים הקרובים

פורסם

כי הסעיפים הנ"ל יופיעו בכל רכב שאינו חדש.

את הדברים הבטיחותיים/קריטיים (כלומר אלה שעלולים לגרום לבעיות נוספות) צריך לתקן. כל השאר יכולים לחכות.

איך החלטת שהרכב לא במצב נסיעה?

פורסם
כי הסעיפים הנ"ל יופיעו בכל רכב שאינו חדש.

את הדברים הבטיחותיים/קריטיים (כלומר אלה שעלולים לגרום לבעיות נוספות) צריך לתקן. כל השאר יכולים לחכות.

איך החלטת שהרכב לא במצב נסיעה?

עבורי קריטי זה רכב ששורף שמן נקודה!! וזה צריך להדליק נורה אדומה לכל אחד.

יכול מאוד להיות שדיי הגזמתי בזה שיעצתי לו להחליף רכב אבל אני עומד על זה שהליקויים אינם עוברים לסדר היום.

לא החלטתי שהרכב אינו במצב נסיעה אבל לפי תוצאות הבדיקה החלטתי שבחודשים הקרובים הרכב יעבור מוסך או שתיים

בכמה מאות ואם לא אלפי שקלים.

זה הכל.בוא לא נמשוך את זה יותר מדיי בסה"כ הגבנו כדי לעזור. ולפעמים כשזה לא הכסף שלך אתה (לא אתה ספציפית אני מדבר בכלליות) ממליץ לתקן ולהחליף בזמן שאילו זה היה הכסף שלך הייתה מעמיד את הרכב למכירה.

• תוכן חדש...