Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהחלט.

היה לי את המגבר הזה בעבר.

מגבר נוראי מכל בחינה שהיא.

נוראי הוא לא לפי דעתי כמובן כל איש ע''פי כיסו ואני מרוצה ממנו מאוד וגם המחיר שווה למה שהמגבר מפיק!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק בהחלט - כל איש עפ"י כיסו.

מה גם שאם לדעתך המגבר נותן תמורה מצויינת, אז אף אחד לא אמור לשנות את דעתך.

בסופו של יום, זו האוזן שלך שקובעת מה טוב ומה לא:-)

אני רק נתתי את דעתי האישית עליו.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

נחמד מאוד...

יש לי 2 שאלות אם מישהו יוכל לענות:

- איזה יתרון יש בלשים את הסאבים בצורה כזו הפוכה? לאיזה כיוון הם מכוונים בצורה כזאת? יש להם פתח מסויים?

- הנאונים והאורות בבגאג', מאיפה אני קונה אותם? לאן אני מחבר? איך אני שולט עליהם כשאני רוצה לכבות/להדליק?

תודה רבה

פורסם
נחמד מאוד...

יש לי 2 שאלות אם מישהו יוכל לענות:

- איזה יתרון יש בלשים את הסאבים בצורה כזו הפוכה? לאיזה כיוון הם מכוונים בצורה כזאת? יש להם פתח מסויים?

- הנאונים והאורות בבגאג', מאיפה אני קונה אותם? לאן אני מחבר? איך אני שולט עליהם כשאני רוצה לכבות/להדליק?

תודה רבה

אני בכוונה שמתי את הסאבים הפוך כדי שהאוטו שלי ירעד פחות כי כשהם במצב רגיל האוטו רועד וזה לא הכי כיף.!

ות'אמת יש יתרון קטן בלשים אותם הפוך וגם האסטטיות והיופי זה כשהם הפוכים =]

את הנאונים קניתי בת''א ברחוב יצחק שדה (דבר איתי בפרטי אני יתן לך את שם החנות) והם ממש זולים תתווכח קצת על המחיר ותיהיה מרוצה!

אני חיברתי אותם לחיבור של הנורה של הבגא'ז ככה כשפותחים את תא המטען האור ידלק או יכבה אוטומטית

הודעה כללית לכל מי שהגיב- כל מי שפירגן תודה אבל לשאר שטענו שהתקנה קצת ירודה זה ממש לא משנה לי העיקר שאני מרוצה ושומע מצויין ובנוסף מבסוט מהעבודה שלי.. כי בכל זאת אני בניתי הכל לבד וזה כייף לראות את סוף הפרוייקט כשהוא גמור.:-D

פורסם
לפי המלצת יצרן?

ע''פ היצרן כל סאב אמור לקבל לפחות ה86 ליטר אוויר אז ככה ששנייהם ביחד זה 172 לי שזה הרבה אז בניתי שלא ע''פ הוראות היצרן , התיבה שבניתי היא תיבה של בערך 110 ליטר אוויר... אז ככה שזה בערך מתאים בהתחשב במצב של עשיית קניות ועוד דברים בבגא'ז:roll:

פורסם
מצטער לא אהבתי

לא מתחבר לסגנון שמושך את העין

עניין של טעם כנראה:-)

סבבה כנראה שזה באמת עניין של טעם...

תודה על הכנות

פורסם

הקטע עם הצנרת נחושת יפה מאוד אבל הבאסה שנחושת משחירה עם הזמן ולבזבז זמן על ללטש אותה זה באסה. אותי מפחיד שיום אחד אחד המשתמשים ברכב(הורים וכאלה או אתה) שם ברזל או משהו מתכתי בבגאז' ותוך כדי שמיעה יקצר את הצינורות ואז באסה על המגבר...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

תתיז על הנחושת שלוש שכבות עבות ומכובדות של לקה או פשוט מאוד צבע שקוף.

זה יבודד אותה ממגע עם חמצן והיא אמורה להשמר לזמן ארוך יותר.

לגבי שאר העבודה - תשמע, אין ספק שזה יפה לראות שמישהו בונה לבד ועושה ונהנה ובאמת גם אין דבר מבורך יותר מזה.

אבל אם אתה מתכוון לקצור מחמאות בלבד אז - את זה אני לא אוהב.

הרכיבים פשוטים, אפילו פשוטים מאוד ולא נותנים תוצאה טובה למעט המונובלוק.

את הסאבים אני לא מכיר אבל שאר הרמקולים - בוא נאמר, זו נקודת התחלה במידה ואתה מתכוון לרוץ הלאה עם התחביב הזה, נקודת התחלה ולא יותר גם נקודת התחלה נמוכה יחסית.

אם אתה מרוצה מהתוצאה ולא חסר לך שום דבר ואתה גם לא שואף הלאה - אין מרוצה ממך ולכן גם אהיה שמח בשבילך.

אם אתה רוצה להמשיך הלאה ולהשתפר ברמת הרכיבים - תתחיל לקרוא קצת הודעות בפורום דרך החיפוש על בניות תיבה, כיוון מערכת, בחירת רכיבים וכו' וכו'.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש.

אני מקנה מהבחור הזה הוא מבסוט לאללה מרכיבים בינוניים. +1 לפותח התרד, כן זה כיף לעבוד לבד ולהפיק תוצאות טובות לטעם האישי .

לגבי הצינורות של הנחושת הייתי ממליץ להחליף בצנרת ניקל, אבל בכל זאת גם יפה.

פורסם

צנרת מטיטניום או ממגנזיום תהיה יפה יותר.. אולי עם מעט שיבוץ יהלומים גם..

נאדר, אהבתי את הפונט שבחתימה. באמת תואם יותר את הרכיבים..

• תוכן חדש...