Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר jbl 75.4 . בספר של המגבר כתוב שאם אני רוצה לחבר רמקולים וסאב אז כדאי לשים את הסאב על lp (ד''א את הסאב לשים על מונו או סטריאו?) ואת הרמקולים על hp. האם זה נכון? האם כדאי יותר לשים את הרמקולים על flat?

במגבר יש 2 חריצים לנאון. מישהו יודע משהו על האפשרות הזאת?

בספר כתוב שהמגבר הוא 4*104 rms. הוא לא אמור להיות 4*75 (לפי הדגם)?

תודה

פורסם

מצטער שנשמע נדוש, אך המגבר מהסוג שיש לך, הוא אחד מהנפוצים והנטחנים כאן בפורום, תמצא עליו כל דבר שרצית לדעת ולא העזת לשאול, בצע חיפוש קל ואל תגיד שלא אמרתי, אתה תודהם מכמות השרשורים לגביו.

או פשוט תלחץ כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=2865063

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני מכיר את האופציה הזאת ומשתמש בה די הרבה. לצערי רוב השרשורים הם על המלצות, השוואות והתאמות בין רכיבים כך שלא מצאתי את התשובות לשאלות שלי.

אז...אפשר עזרה?

פורסם

יש לי את המגבר הנ"ל

בקשר להספק,כנראה שבעבר היה דגם שהוציא 75RMS וכנראה שמשם שמו המפורסם

המגבר מוציא 104RMS ב4אום וכ120\130 ב2אום

בגישור 284RMS ב4אום

הדגם החדש אגב נקרא 1004 שמעיד כנראה על משהו :wink:

לא ראיתי אף פעם מצב "מונו" לעומת מגברים אחרים כגון מאק אודיו ועוד כמה שמעבירים בסוויץ

חבר וסע

את הסאב אתה חייב לשים על LPF ולתחום את תווך התדרים המתאים לו

את הHPF (היי פאס פילטר) לקידמיים וכנ"ל לגבי כיוון

FLAT (פול ריינג') - כל תווך התדרים ללא קשר למצב הבורר (FREQ) מתאים רק ל6X9 מניסיוני

ואיפה יש חריצים לנאון? אני אשמח לדעת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא הבנתי. לא ראית אפשרות למונו? הבורר הזה נמצא איפה שנמצא הlp/hp

. כמו כן אם הבנתי נכון את הקומפוננט מקדימה לשים על hp? הוא לא אמור לנגן גם באסים?

[quote name=E_M77

7]

ואיפה יש חריצים לנאון? אני אשמח לדעת יש שתי חורים (אחד למטה אחד למעלה) בדופן הימינית של המגבר שכתוב לידם נאון

*מצטער על הבורות-בתהליכי למידה תמידית

פורסם

בקשר למונו - אין סוויץ להעברה למצב מונו\סטיראו,או כל תצורה של חיבורים - פשוט לחבר וזהו

HP - LP - FLAT

בקשר לNEON כל הכבוד! יש אופציה,אף פעם לא שמתי לב לזה :-)

פורסם

טוב...

בקריאה זריזה בקשר לניאון כנראה שיש כבל מיוחד (של JBL) שניקנה בניפרד

http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Owner's%20Manual/GTOAmpIIOM_web_rev_12_14_04.pdf

תהנה

אה,ועוד משהו להדליק אותך קצת :-)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=170456

אלעד

פורסם

שאלה קצת לא קשורה אבל חבל לפתוח תרד חדש.

אם המגבר מוציא

280 בגישור אז איזה סאב(העיקר האיכות אבל כמובן לא חלש) עדיף לחבר לו מבחינת הrms?

תודה

פורסם
עד 300 RMS ינוצל די טוב

אפשר המלצה על סאבים ספציפיים-ללא בעיות של תקציב אבל שלא יתפוס הרבה מקום בבגאז'. יש חיה כזאת?

• תוכן חדש...