Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירשור אחר הזכיר לי את זה... שמתי לב לתופעה מוזרה... לפני כמה חודשים שופרו הנתונים של 0-100 של כל הדגמים בסידרה 3 באתר מוטוקאר, חלקם לפחות ניראים מופרכים לגמרי, הנה הנתונים החדשים ובסוגריים הישנים...

318 בגירסת 1800(1385 קילו-115 כ"ס בלבד, אוטומטית כמובן עם 4 הילוכים) - 10.9...(היה 11.9)

318 בגירסת 2000(1395 קילו- 143 כ"ס) - 9.3!(היה 10.2)

320(1465 קילו-170 כ"ס) - 8.2!(היה 9.3)

325(1490 קילו-193 כ"ס) - 7.2!(היה 8.3)

330(1505 קילו-231 כ"ס) - 6.5 (היה 7.0)

עוד מישהו שם לב ???

מה דעתכם ??? (כל הנתונים מתחייסים לגירסת סדאן 4 דלתות ותיבה אוטומטית...)

ינון.

פורסם

אין שום קשר למוטוקאר. אלו גם הנתונים באתר של BMW. השאלה באמת היא מה היו נתוני היצרן בארת של BMW לפני כמה חודשים.

לא מעט יצרנים מייפים את נתוני ההאצה של הרכבים.

פורסם
אין שום קשר למוטוקאר. אלו גם הנתונים באתר של BMW. השאלה באמת היא מה היו נתוני היצרן בארת של BMW לפני כמה חודשים.

לא מעט יצרנים מייפים את נתוני ההאצה של הרכבים.

אוקיי מילא לייפות, אבל סתם כך יום אחד לשנות ? מבלי לעשות שום שינוי ברכב ???

הנתונים ה-"ישנים" עדיין קיימים בנטקאר למשל, ומי בכלל צריך נתון ישן בשביל להבין ש-10.9 לרכב ששוקל 1400 ויש לו 115 כ"ס בלבד זה מאוד מוזר... יחס משקל הספק של 1ל-12.1 ונתון של 10.9 ??? גם ה-11.9 שהיה נשמע לי אופטימי מידי...

והנתון של ה-318 מנוע 2000 עוד יותר מוזר, עם 143 כ"ס היא דיי דומה לרוב מכוניות המנהלים שרובן לא יורדות מ-11 שניות ושוקלות פחות מסידרה 3... אז גם שוקלת יותר וגם נתון של 9.3?!?!

רוני פעם אמר לפני זמן רב שהמנועים של BMW לרוב חזקים יותר ממה שמפורסם, מכל מיני סיבות, אולי זה נכון, אבל, במבחן דרכים שעשו ל-730 (החדשה) נמדדה תוצאה של 9.5 שניות לעומת הצהרה של 8.1... וגם התייחסו לעניין הזה בכתבה עצמה (זה היה ברכב אני חושב).

שמתי לב לזה לראשונה כשמישהו כתב פה בפורום לפני כמה חודשים שיש להורים שלו 320 ושהיא מאיצה ל-100 תוך 8.2 שניות, נשמע לי מוזר אז בדקתי במוטוקאר וגיליתי שאכן זה מה שרשום, רק שלא תמיד זה מה שהיה רשום שם.

ינון.

פורסם

אם היית משקיע קצת ונכנס לאתר הישראלי של ב.מ.וו http://WWW.BMW.CO.IL היית רואה

שהנתונים של הקופה סדרה3 320ci , עושה באמת 8.2 שניות מ-0-100 וכך גם רשום

בחוברת של האוטו , לגבי הסדאן לא יודע.

http://bmw.co.il/index-modelint.asp?ModelID=2&SeriesID=1

מה שאני כן יכול להגיד לגבי מוטוקאר זה שהם כתבו שה-A3 1.6 החדשה אוטומטית מאיצה

מ-0-100 ב11.9 כנראה הם התבלבלו, בגלל שבAUDI.CO.IL כתוב 12.9 שניות...

אולי הם לוקחים את המכוניות, ומודדים בעצמם???

... :shock:

אדם. 8)

פורסם

אדם. 8)

הוא התכוון שפעם היה רשום משהו אחר, כנראה :roll: .

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שימו לב גם שאאודי A4 2.0 עושה פתאום 10.4 שניות למאה שעד לפני כמה חודשים היא עשתה 10.2....... :roll:

אולי בעקבות המכירות המועטות של ב.מ.וו בארץ הסוכנים החליטו להגדיל קצת את הפער מהמתחרים בדרכים שונות....... :roll::shock:

פורסם

אדם. 8)

הוא התכוון שפעם היה רשום משהו אחר, כנראה :roll: .

דניאל

נכון, היה רשום יותר... וכבר אמרתי, גם בלי הנתון הרשמי הישן, החדשים פשוט לא הגיוניים, 8.2 שניות ל-170 כ"ס על משקל של 1465 קילו ועוד ברכב אוטומטי זה פשוט לא הגיוני, למאזדה 6 למשל עם 166 כ"ס (כלומר כמעט אותו דבר) ומשקל נמוך יותר יש נתון של 10 שניות... אז תסביר לי איך ה-BMW עושה את זה בשתי שניות פחות ועוד עם יותר משקל ??? זה שזה כתוב באתר של BMW לא הופך את זה להיות נכון וכאמור, פעם היה רשום שם יותר (9.3 במקרה של ה-320) וזה שונה יום אחד מבלי שיהיו שינויים ברכבים...

ורק תוספת, לא ש-0 ל-100 זה הכי חשוב בעולם וזה אפילו לא מעניין, פשוט שמתי לב לשינוי וזה מה שהפליא אותי...

ינון.

פורסם
נכון, היה רשום יותר... וכבר אמרתי, גם בלי הנתון הרשמי הישן, החדשים פשוט לא הגיוניים, 8.2 שניות ל-170 כ"ס על משקל של 1465 קילו ועוד ברכב אוטומטי זה פשוט לא הגיוני, למאזדה 6 למשל עם 166 כ"ס (כלומר כמעט אותו דבר) ומשקל נמוך יותר יש נתון של 10 שניות... אז תסביר לי איך ה-BMW עושה את זה בשתי שניות פחות ועוד עם יותר משקל ??? זה שזה כתוב באתר של BMW לא הופך את זה להיות נכון וכאמור, פעם היה רשום שם יותר (9.3 במקרה של ה-320) וזה שונה יום אחד מבלי שיהיו שינויים ברכבים...

ורק תוספת, לא ש-0 ל-100 זה הכי חשוב בעולם וזה אפילו לא מעניין, פשוט שמתי לב לשינוי וזה מה שהפליא אותי...

ינון.

אתה שואל על המאזדה 6 ואיך יכול להיות הבדל כזה בין שתי המכוניות כשבעצם שתיהן עם

אותם סוסים בערך... הב.מ.וו עם V6 והמאזדה עם V4 (אפילו אני לא יודע אם זה V בכלל

במאזדה) ואני יכול להמשיך ולהציף בנתונים על

ההבדלים בין שתי המכוניות.... אני נהגתי על הסדרה 3 קופה על ה-320ci 170 כוח סוס,

והאוטו טס, פחות מ-10 הוא בטוח עושה, פחות מ-9 גם.....

אדם. 8)

פורסם

ינון , חשבת אולי שיש לב.מ.וו יתרון מסויים על מכוניות אחרות מאותו סגמנט ?

הבימר היא הנעה אחורית , בהאצה מאפס , רכב עם הנעה אחרוית יזנק תמיד מהר יותר.

משקל הרכב בתאוצה מועבר אחורה, בעוד שלהנעה קדמית זה חיסרון , בהנעה אחורית המשקל "מדביק" את הגלגלים האחוריים לאספלט.

יש גם נושא של תקנים, התקן האירופי מחייב למדוד 0-100 כשברכב עוד נוסע ומטען של 30 קילו.

יכול מאוד להיות שיבואן כזה או אחר בחר להציג נתונים של תקן אחר .

בכל מקרה נתוני ההאצה מ 0-100 הם דיי שוליים.

פורסם

חברה

נתוני ההאצה של ב.מ.וו נכונים...

התנסתי כבר במבחר דגמים של החברה וכולם יצאו פחות או יותר מדוייקים (הפרשים זניחים ממש של מקסימום 0.2-0.5 שניות)...

זה הגיוני כיוון שב.מ.ו יודעים לייצר מנועים וזה תחום ההתמחות שלהם...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

משקל הרכב בתאוצה מועבר אחורה, בעוד שלהנעה קדמית זה חיסרון , בהנעה אחורית המשקל "מדביק" את הגלגלים האחוריים לאספלט.

יש גם נושא של תקנים, התקן האירופי מחייב למדוד 0-100 כשברכב עוד נוסע ומטען של 30 קילו.

אולי הדוגמא עם ה-6 לא הייתה נכונה, אני יודע שאמורים לבדוק עם עוד נוסע ומטען, אני גם מכיר את יתרוונות ההנעה האחורית ונדמה לי של-6 יש רק 4 הילוכים לעומת 5 ב-320 מה שאומר שההילוכים ב-6 ארוכים יותר ופוגמים בטח גם...אבל 2 שניות שלמות של הבדל? בכל מקרה זה לא קשור בכלל ל-6, הם פשוט שינו נתונים יום אחד מבלי לשנות את הרכבים... וזהו, זה הנושא.

וכמו שאמרתי, עזוב 320, לא אכפת לי בכלל אפילו אם יהיה נתון של 5 שניות לכל הדגמים, אני רק שמתי לב ששינו ועל זה אני מדבר, למרות זאת שלומי, למשל ה-318 עם 115 כ"ס על משקל של קרוב ל-1400 קילו, נשמע לך הגיוני נתון של 10.9 ???????

חברה

התנסתי כבר במבחר דגמים של החברה וכולם יצאו פחות או יותר מדוייקים (הפרשים זניחים ממש של מקסימום 0.2-0.5 שניות)...

אז אני שוב אומר, למה היו נתונים אחרים במשך כמה שנים טובות ??? ולמה יום אחד משנים אותם מבלי לשנות את הרכבים??? ושים לב למה שכתבתי למשל על ה-730, שיש לה את אותו מנוע כמו ב-3 וב-5, כשבדקו לה במבחן דרכים יצא 1.4 שניות איטי יותר, 9.5 לעומת הצהרה של 8.1... אז הנה הוכחה לפחות לגבי דגם אחד שהנתונים לא רק שלא נכונים, אלא ממש רחוקים מלהיות נכונים.

ינון.

פורסם

אולי הדוגמא עם ה-6 לא הייתה נכונה, אני יודע שאמורים לבדוק עם עוד נוסע ומטען, אני גם מכיר את יתרוונות ההנעה האחורית ונדמה לי של-6 יש רק 4 הילוכים לעומת 5 ב-320 מה שאומר שההילוכים ב-6 ארוכים יותר ופוגמים בטח גם...אבל 2 שניות שלמות של הבדל? בכל מקרה זה לא קשור בכלל ל-6, הם פשוט שינו נתונים יום אחד מבלי לשנות את הרכבים... וזהו, זה הנושא.

וכמו שאמרתי, עזוב 320, לא אכפת לי בכלל אפילו אם יהיה נתון של 5 שניות לכל הדגמים, אני רק שמתי לב ששינו ועל זה אני מדבר, למרות זאת שלומי, למשל ה-318 עם 115 כ"ס על משקל של קרוב ל-1400 קילו, נשמע לך הגיוני נתון של 10.9 ???????

חברה

אז אני שוב אומר, למה היו נתונים אחרים במשך כמה שנים טובות ??? ולמה יום אחד משנים אותם מבלי לשנות את הרכבים??? ושים לב למה שכתבתי למשל על ה-730, שיש לה את אותו מנוע כמו ב-3 וב-5, כשבדקו לה במבחן דרכים יצא 1.4 שניות איטי יותר, 9.5 לעומת הצהרה של 8.1... אז הנה הוכחה לפחות לגבי דגם אחד שהנתונים לא רק שלא נכונים, אלא ממש רחוקים מלהיות נכונים.

ינון.

הטעות היחידה היא בנתונים של מוטוקאר, לא במפתיע. תסתכל בכל מקום אחר ותראה נתונים אחרים וריאליים יותר.

ולגבי ההוכחה, איך בדיוק מוטוקאר מדדו 0-100 ב730? עם סטופר של שעון קסיו שעולה 100 שקל? אין בזה שום הוכחה חוץ מההתלהבות של בוחנים שם מלהציג נתונים דימיוניים (וזה לא קשור לאם הנתונים של ב.מ.וו נכונים או לא).

אז מה המסקנה? לא להסתמך על מה שמוטוקאר רושמים? :D

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

הטעות היחידה היא בנתונים של מוטוקאר, לא במפתיע. תסתכל בכל מקום אחר ותראה נתונים אחרים וריאליים יותר.

ולגבי ההוכחה, איך בדיוק מוטוקאר מדדו 0-100 ב730? עם סטופר של שעון קסיו שעולה 100 שקל? אין בזה שום הוכחה חוץ מההתלהבות של בוחנים שם מלהציג נתונים דימיוניים (וזה לא קשור לאם הנתונים של ב.מ.וו נכונים או לא).

אז מה המסקנה? לא להסתמך על מה שמוטוקאר רושמים? :D

המספרים החדשים רשומים גם באתר של BMW, והנתון של ה-730 היה ממבחן דרכים במגזין "רכב".

ינון.

פורסם

בקיצור הם סתם רוצים לייפות את הנתונים ולהעלות את המכירות

הכל בולשיט :twisted:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

באמת חוצפה!

בנתונים הרשמיים כתוב שהקליאו ספורט עושה 7.2ש' במיאוץ הקלאסי, ובמציאות היא עושה 6.8ש'.

ביזיון :mm_tongu:

:D

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...