Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FOCAL FR 2.150 VS DLS A3

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל תגובה בנושא לגבי שני מגברים הנ"ל.מדף נתונים שניהם באותו הספק אבל הדמפינג פקטור של פוקל הוא מעל 500 שזה יתרון גדול.אבל מה לגבי אופי הצליל.ובכלל יש טעם להשוואה?

תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

שניהם טובים ואין לך מה להסתכל על נתונים על הנייר כי שתיהם מולים , במבחן מעבדה הA3 הוא בעל דמפינג יותר מ1000...

בכל אופן יש יתרון לA3 בגךך שהוא דואל מונו

פורסם

הפוקל אמור להיות מגבר מצוין , אבל הוא חדש יחסית ועוד אין לו את המוניטין הדרוש ולכן הייתי בוחר ב DLS שאין בכלל ספק בנוגע להיותו מגבר מעולה.

אם תתן פרטים של מה מחיר הרכישה , איפה קונה , מה מתכנן להגביר מה שאר הציוד וכו תוכל לקבל עצות ודעות נוספות יותר ממוקדות.

בנוגע לדמפיג פקטור , ברמה הזו של המגברים לא הייתי מיחס למספרים הנקובים משמעות יתרה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המגבר הולך להגביר זוג מידים של פוקל אוטופיה שכרגע מוגברים על ידי פייז RS4.אני באמת בהתלבטות עד כמה שוני אקבל ,אם בכלל,כי פייז לא פראייר בעצמו.מה דעתכם?

לגבי מחירים ,כנראה משהו יביא לי אותם מחו"ל,ושם מחירם דומה מאד.

תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

בתור אחד גם עם אוטופיה וגם 150.2 של פוקאל אני ממליץ בחום על המגבר ודאמפינג פקטור נועד יותר לסאבים הדיאלאס גם טוב מאוד אישית מעדיף את הפוקאל מוצהר על הנייר 162 אראמאס ליציאה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...