Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בישראל מוכרים סאב MTX ואיפה אפשר לקנות את הסאב הזה ?

חבר שלי ראה אצל מישהו סאב שכתוב עליו MTX אמר לי ראה MTX שאלתי אותו אתה בטוח אז אומרלי לא ממש בטוח אבל כתוב עליו MTX ומתחת לכתובת אין משהו באדום כאילו AUDIO באשום ...התעניינתי מה זה ??

למישהו יש לו מוסג ?

תודה מראש

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

lol

לא קיים בכלל ג'ק האמר בארץ למיטב ידיעתי P:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

:-):lol::-D אני בטוח שהאדון לא היתכוון לסאב הזה,זה סאב לשואו אוף בילבד,אני מניח שאם יהיה יבואן מסודר ל-MTX AUDIO אז בהחלט יהיה מצב שהוא יביא את הג"ק האמר רק בישביל האטרקציה.

:fadein:
פורסם

גם סמיילי וגם lol באותו משפט, ועדיין לא הצלחת להבין את הרמז העבה שזה נאמר בציניות?

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אבל מוכרים לפחות באיזה אתר שהוא מישראל .? תסאב (=את הסאב. נא לשמור על עברית תקנית ולא צ'כונה) הזה של 12''

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

ברור שלא הסאב הזה...

הוא דורש 4 מצברים וכמה מגברים עוצמיים כדי להפעיל אותו, הוא שוקל איזה 50 קילו ודורש תיבה של איזה 100 ומשהו ליטר

אני יודע שהוא הכי עוצמתי בעולם והמחיר שלו בסביבות ה 10,000$

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

ברור שלא הסאב הזה...

הוא דורש 4 מצברים וכמה מגברים עוצמיים כדי להפעיל אותו, הוא שוקל איזה 50 קילו ודורש תיבה של איזה 100 ומשהו ליטר

אני יודע שהוא הכי עוצמתי בעולם והמחיר שלו בסביבות ה 10,000$

ואני לא מאמין שהוא למכירה בפורום

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

סאב שואו אוף 100% כמו שאמרו .

כל הכבוד לMTX על היוזמה והייצור אך לצערי הרבה הוא לא שווה ולא עם תג מחיר של 6000$ אם אנני טועה .

הוא לא דורש 4 מצברים וכמה מגברים

ואפשר למנות בערך 100 סאבים אשר דורשים תיבה של 100 ומשהו ליטר .

2 מצברים פריקה עמוקה ועוד 2 מגברים שוברים לו הפרצוף כמו שאני נוהג להגיד :]

• תוכן חדש...