Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SIG - SAUER בארץ?

ירחמיאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להעזר בהם - כן, בהחלט. להסתמך עליהם באופן בלעדי - לא, בשום פנים.

הפורום הזה הצליח להפתיע אותי בכמות המידע השימושי שמצאתי בו, גם בלי קשר למכוניות.

זה דבר מבורך, אבל יש מאמץ מינימלי שאני מצפה לראות מצד השואל - "שיעורי בית", אם תרצו.

לדוגמה: לפני כמה חודשים חיפשתי יבואן של כחברת כלי עבודה מסויימת. פירסמתי את השאלה כאן

בפורום, אבל רק אחרי שבדקתי את האתרים שלהם ולא מצאתי שם תשובה. בסוף, התשובה שקיבלתי

כאן בכלל הפנתה אותי ליבואן מקביל שלא נתן שום אחריות למוצר שלו. אז נשאלת השאלה: למי בדיוק

זה עזר? זה המצב שאני מדבר עליו.

באופן כללי, חבל שאנשים לא ממצים את מלוא הפוטנציאל של האינטרנט. ספציפית במקרה הזה, אני

חושב שכדאי להתייעץ עם המומחים ולא איתנו. ד"א, אני מכיר לפחות 3 אנשים שחברים במקביל גם

בפורום שלנו וגם בסליק (ובטח גם בעוד פורומים רלוונטיים שאני פשוט לא מכיר).

פורסם

לפעמים פיסות מידע בפורום כזה או אחר עוזרות לך להגיע למידע שרצית.

אל תיקח את זה כל כך קשה , דווקא השאלות האלה שוברות קצת את השגרה בפורום - וזה אף פעם לא מזיק

GOT סחוג?

פורסם

איזו חברה זו, אגב? אולי אוכל לעזור.

בנוגע לשיעורי הבית, אתה צודק. אני מאלה שכן עושים קצת שיעורים לפני, ורק אם איני מוצא תשובה אני מפרסם שאלה. כמו בנושא המצלמה שרציתי לקנות. חיפושים הביאו אותי רק לאתרי מכירה ולא למידע או חוויות או אפילו ביקורות.

חוץ מזה.

הרבה יותר נוח להפיל שאלה על מישהוא אחר...:|:roll::evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעצבן אותי שאנשים מגבילים את עצמם בצורה כל כך שרירותית וטיפשית, ובכך מונעים מעצמם

את התועלת וההנאה שניתן להפיק מהטכנולוגיה המודרנית.

תיתעצבן לך בשקט, בסדר? בפעם הבאה שאשאל משהו בפורום, דע לך שהתכוונתי לשאול את כווולם אבל רק לא אותך, טוב? וגם את השטות "להעזר בהם - כן, בהחלט. להסתמך עליהם באופן בלעדי - לא, בשום פנים." אתה יכול לחסוך מאיתנו. פשוט אל תגיב כאשר אין לך מה להגיב. סייג לחכמה - שתיקה. בזה אני רואה את הנושא איתך סגור.

פורסם

דריש, אל תקח את זה ללב, אפשר לחשוב שההודעה שלו עלתה לך כסף :screwy:

אנשים שאלו פה שאלות יותר גרועות והזויות בהרבה -

ואתה יודע מה?

אני בטוח שבמסד הנתונים של הפורום יש כבר המון מידע בנושאים שלא היית חושב אפילו לחפש אותם בפורום רכב,

לחלקם אתה יכול אפילו להגיע בשוגג דרך חיפוש רגיל בנושא אחר ברשת.

בקיצור - הבן אדם שאל.

אם מישהו יודע - הוא יענה לו.

אם לא - השרשור ישאר עם 0 תגובות.

אתה לא חייב להעביר את חוות דעתך על כל הודעה, ואם לא נאה לך אתה יכול גם לדלג הלאה.

אם וכאשר תהיה מנהל אולי זה ישנה.

פורסם

אין לי שאיפות ניהוליות, ודווקא בתפקידים כאלה הדעה שלי פחות רלוונטית, כי צריך להישאר אובייקטיבי.

קורה שלעיתים אני מגיב בחריפות, וגולש למצב שבו אני מנסה לחנך את חברי הפורום. לא זאת הייתה כוונתי.

אם אנשים רוצים להתנהג בצורה טיפשית, שיבושם להם. אם הם רוצים להיות כפויי טובה, שיהיו. הסטטיסטיקה

מראה סיכוי גבוה שזה יתנקם בהם אח"כ. אם ההודעות שלי מצליחות לעצבן הרבה אנשים, הם מוזמנים להתלונן

להנהלה או לבקש שיחסמו אותי. אם יחסמו אותי בגלל שהצלחתי לעצבן הרבה אנשים, אני אדע שהצלחתי בחיים.

עד כאן להפעם.

פורסם

אז איפה אמרתם שאפשר להשיג זיג זאואר?

מערכת ההתראות של הפורום כבר לא מה שהייתה פעם, ואנחנו רוצים לשדרג אותה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אז איפה אמרתם שאפשר להשיג זיג זאואר?

מערכת ההתראות של הפורום כבר לא מה שהייתה פעם, ואנחנו רוצים לשדרג אותה.

למערכת ההתראות אני חושב שתצטרכו desert eagle

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

דריש,

אני חושב שאתה צודק לחלוטין...

הנה ההוכחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...