Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

LIQUID -הצגת נתונים דרך VAG-COM


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שלוחצים על הכפתור של הדלקת המזגן או AUTO...

 

אגב, ליאור, טמפרטורת מים לא ממש עוזרת לשום דבר אחרי שהגעת ל-90. זה פשוט לא עולה מה-90 לעולם, גם אם תחרוש את סדום ערד בעליות בפול בוסט במשך שעתיים (לא שניסיתי).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

לפי מה שאתם אומרים אז העניין הזה הוא סתם גימיק נחמד בלי נתון שבאמת עוזר או משנה נכון ?

ליאור, למה באמת חשוב הטמפ' מים ? זה לא מה שמוצג במד חום בכל מקרה ?

פורסם

באיביזות החדשות הלמדה הקדמית מראה נתונים של EGT,ככה שאמור לעבוד גם במכשיר הזה.

הבעיה שהמיקום של הלמדה רחוק מהסעפת אז הקריאות לא מדויקות.

הלמדה גם מראה נתונים של ווידבנד.

מכשיר חביב שיכול לחסוך את כול השעונים,והכי חושב דווקא זה נתונים של ווידבנד,ותיקוני הצתה.

פורסם

בעבר פתחתי אשכול בעניין המכשיר ScanGaugeII שהינו וותיק יותר בשוק ומספר אנשים בפורום רכשו אותו לכן מומלץ לפנות אליהם ולתייעץ לפני רכישה של המכשיר LIQUID שעדיין נמצא בשלבי פיתוח והתאמה לעוד רכבים.

 

http://www.scangauge.com/

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...