Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסיתי פעם לצבוע רכב עם מברשת???

אני לא רוצה לצבוע רכב עם מברשת, אני רק רוצה לשים דבק בשביל הפלואקינג ( ובגלל זה נראה לי שאתה נסחף קצת עם הקטע של הפיסטולט והקומפרסור) אני גם לא גנן ולא מצפה משטחי דק במרפסות ולא צובע רכבים. אז יש מי שיודע אם בשביל לצפות פלסטיקים באוטו, צריך מכונה של 150 ש"ח (וחומרים) ומברשת או שצריך לארגן גם קומפרסור?
  • תגובות 367
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה תמתין אני מתכנן לנסות את זה בקרוב

אני אעדכן אותך

לא נראה לי שלמישהו תהיה פה תשובה וודאית מהסיבה שאני לא חושב שמישהו שמע על זה בכלל לפני שיוסי התחיל עם זה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

זה לא שרשור דיון בנוגע לפלוקינג אתם קצת סוטים מהנושא ומישתלטים ליוסי על התרד'

יוסי זה ניראה מיליון $$$$$

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כבר הבעתי את הדיעה שלי לרמת הבניה שיוסי הפגין - לא אחזור על זה שוב, זו הטרדה מינית :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אהיה אמיתי :roll:

לא ממש אהבתי את הגימור כחול. לדעתי זה לא כזה משתלב עם צבע קרם. אולי בגוונים אחרים של כחול זה היה יותר יפה.

כמובן כל אחד בטעם שלו 8)

לגבי מערכת. הבנתי שהגברה זה שני GENESIS ארבעה ערוצים.

אך תחובר מערכת?

פורסם

לאחר שהתקנתי את הבניה ניתגלו כמה פיקשושים קלים וקצת מרגיזים. ליד מסגרות הפרספקט אפשר לראות חלק שלא רופד. הריצפה לא יצאה כמו שצריך (מבחינת ריפוד) בדיוק באמצע. כניראה שאני יחליף את הריצפה אולי בהזדמנות זאת אני יוסיף איזה קישוט. את המסגרות תיקנתי. ובנוסף התקנתי את הקיק פנאל השני והוספתי מאחריו קצת חומרי איטום. את כל החיווט של הלד סידרתי שיצאו מנקודה אחת ולא יתדלדלו. ושוב תודה לכל המפרגנים. אז הנה לפניכם התמונות:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

פורסם
אני אהיה אמיתי :roll:

לא ממש אהבתי את הגימור כחול. לדעתי זה לא כזה משתלב עם צבע קרם. אולי בגוונים אחרים של כחול זה היה יותר יפה.

כמובן כל אחד בטעם שלו 8)

לגבי מערכת. הבנתי שהגברה זה שני GENESIS ארבעה ערוצים.

אך תחובר מערכת?

אדגר איזה צבע אתה רוצה :lol:? אכן עניין של טעם.

ההגברה אקטיבית, כך שכל זוג אלמנטים יקבל זוג ערוצי הגברה וכמובן הסאב בגישור. אין לי צורך בהספקים גדולים עבור הסאב. כך שאין לי צורך במונו או מגבר חזק יותר.

פורסם
אדגר איזה צבע אתה רוצה :lol:? אכן עניין של טעם.

חופשי, אני רק אומר מה שאני חושב :wink:

לעניין ההגברה: הייתי ממליץ לך לחבר את המגבר אחד עם טוויטרים ועם סאב, ווופרים עם מידים על המגבר השני. זה משנה לצורך ספק כולל של כל מגבר בנפרד.

פורסם

יוסי - אם המערכות ברכבים שלי היו רק ברמת הגימור של ה"פאקים" שלך, הלוואי עליי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חופשי, אני רק אומר מה שאני חושב :wink:

לעניין ההגברה: הייתי ממליץ לך לחבר את המגבר אחד עם טוויטרים ועם סאב, ווופרים עם מידים על המגבר השני. זה משנה לצורך ספק כולל של כל מגבר בנפרד.

במגברים האלו ספציפית זה לא משנה

כי לצורך העיניין יש לו 4 מגברים של סטריאו 100,

ולא 2 מגברים של 4 ערוצים (בגנסיס כל מגבר 4 ערוצים זה 2 סטריאו 100 נפרדים לחלוטין)

פורסם

בהחלט אחת ההתקנות הנדירות .

כיף לראות שהסנדלר לא הולך יחף :-P

לגבי הגנסיס - בלי להיכנס לפרשנות של כן או לא מדובר בזוג ST100 , מדובר ב Twin Power Supplies - ישנם 2 ספקים נפרדים בכל מגבר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ברור שאי אפשר להחליט לפי התמונה, אבל כמות רכיבים (טרנזיסטורים וקבלים) הם שונה משני מגברי ST100.

למשל ב-TRU של BILLET גם שני ספקים, אבל הם לא נפרדים מספק הכולל.

או למשל כאן זה די ברור שזה DUAL MONO/STEREO

תומונה להמחשה בלבד

103297639.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...