Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 367
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי

כרגיל יצא פצצה ! :)

לגבי הפלוק

עד כמה שאני זוכר אמרת לי שאתה משתמש במכשיר האלקטרוסטטי

מה ההבדל בשימוש במכשיר הזה לעומת לחץ אוויר או המכשירים הידניים ( חוץ מהמחיר כמובן )

האם יש הבדל בגימור או שזה פשוט מהירות / נוחות?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מעניין אותי לראות את ההבדל

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי שום תמונות להשוואה

יש לך אולי תמונות?

כחובב diy יהיה מאוד נחמד ליצור משהו בסגנון בעלות נמוכה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יוסי - סתם שאלה מתוך סקרנות

כמה זצים אלקטרוסטטים חטפת אחרי שהשתמשת במכשיר הזה באצבעות? :-P

אתה יודע, כמו שלפעמים כישבש ונוגעים במעקה של מדרגות נעות ואתה חוטף וואחד זרם לאצבע... :lol:

אל תיסע לתדלק את הרכב אחרי שהשתמשת במכשיר הזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יעקב הוא שומר :wink: מה מיתקדם אצלך

אדי אם כבר כדאיי להיתרחק מיוסי אחרי שהוא עבד על המכשיר למניעת קבלת זצים מיוסי :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חשמל זורם בכפות ידיך... - עזוב אותיייייייייייי! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגלל זה שיניתי את מילות השיר מ"אהוב אותי" לעזוב אותי

והדגשתי - עזוב אותייייייייייייי :-P

תשמע - הת'רד הזה הולך ונהיה משעשע מרגע לרגע

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...