Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר זמנם של בולמי הזעזועים בלאנטיס שלנו (99') ואני רוצה להחליפם לחדשים.

איך אפשר לעשות זאת בצורה הזולה ביותר?

מוסך מורשה ישחוט במחיר העבודה והחלפים. כדאי לקנות לבד ולתת למוסך להרכיב? אם כן איפה לקנות ומה המחיר בערך?

יש מוסך שיעשה את העבודה ויביא את החלפים במחיר סביר?

אשמח לעזרה

חג שמח!

פורסם

אם ידוע לך את הדגם המאוחד, ניתן להזמין מ"איביי" לדוגמה, ולהרכיב בכל מוסך.

השאלה עד כמה אתה יודע מה אתה רוצה, וכמה אתה מוכן להמתין עם זה.

פורסם

לא כל מוסך יסכים שתביא לו חלקים והוא ירכיב לך, הוא חייב להרויח, מוסך שיסכים, ישחט אותך במחיר העבודה.

לגבי מהיכן לקנות, תגיד מהיכן אתה ותקבל הפניות. אני יכול להמליץ לך לנסות ב"ים חלפים" אם אתה מאיזור חיפה והקריות.

השאלה הכי גדולה כרגע היא, אילו בולמים לקנות, וכאן נכנס גורם הכסף והדרישות שלך, אם אתה רוצה בולמ"ז תחליפיים מקבילים למקוריים אתה יכול לנסות KYB הם זולים יחסית לשאר, ובשילוב החלפת תושבות וקפיצים תקבל איכות מספיקה.

אבל אני אומר, ואולי זה רק אני, אם כבר להחליף אז למה לא לשפר.

ושוב, חוזרים לשאלת התקציב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...