Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני שבוע הוצאתי רישיון , אני לא רוצה לנהוג על הרכב של ההורים כי ההורים יעשו לי בעיות בזמן הזה שאני אנהג על מי יקח את האוטו וכו'...

עכשיו יש לי תקציב של כ-7 אלף...

חשבתי אולי על דייהטסו שרייד , מה אתם אומרים עליה?

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בקשר לשרייד - תעשה חיפוש. יש הרבה שרשורים בנושא.

סה"כ, הרכב נחשב לאמין ויש לו שוק טוב.

באופן כללי, עדיין מדובר ברכב בן 17, זה אומר שכל הצנרת ישנה, ייבשה וסדוקה, אלא אם כן החליפו אותה. רדיאטור עלול להיות עם כורוזייה וסתום, משאבת מים לקראת סוף חייה, טרמוסטט ועוד כל מיני דברים.

במילים אחרות, אתה צריך להשאיר בצד לפחות 5K ליישור קו ותיקונים ראשוניים.

ממליץ להוסיף לרשימה פיאט אונו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם 7K תקציב גם הרכב יהיה בן 17 לפחות

חוץ מזה כמו שאמרו השרייד אמינות ויש להם שוק אבל עדין

חייב להשאיר כסף בצד לישור קו

אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני נותן לך דוגמא של חבר שלי שעכשיו קנה אוטו.

אני לא אספר לך כמה יעלה לסדר הכל באוטו,אבל רק כדי להעביר אותו טסט צריך 3-4 אלף.

אז כך בחשבון שכדאי שיהיה לך כסף בצד (גם לתיקונים וגם לביטוח).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אחי תן לתת לך הערה בונה באמת שממקום טוב

אתה עוד צעיר, ורק עכשיו הוצאת רישיון, יש לך עוד צבא לפניך בחיים ואחזקת רכב שם זה קשה מאוד

תשתפשף קצת על הרכב של ההורים, ותחסוך בהוצאות החודשיות שלך, ככה בעוד שנה שנתיים התקציב שלך יגדל הרבה יותר

במידה ואתה ממש לחוץ על רכב, אז יש את הסוויפט, שרייד, ג'אסטי ואונו

רביעיית הקטנטנות הישנות

קח לעצמך מחשבה האם אתה מעוניין להתעסק באחזקת הרכב כרגע כ60-70 אחוז מהזמן שלך כי רק ליישור קו ייצא לך הוצאות כפולות מהרכב

בכל אופן בהצלחה

חג שמח

עידן

Confidence In Motion

פורסם
אוקיי אז נפחית למשל 2 ש"ח מהתקציב...

אם גישה כזאת אל תתפלא אם אחרי חודש תקבל רכב עומד בחנייה ואין

לך כסף לתקן

בהצלחה

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לאדה סמרה שנת 90,ב-2000 ש"ח

יישור קו עוד 5000ש"ח

ויש לך בובה של אוטו לחורף,כי בקיץ..:evil:

פורסם

למה? יש סמרה גם עם "מזגן" בהתקנה מקומית :-D

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני ממליץ בחום על האונו.

תחפש רכב שמור ומטופל עם הסטוריית קבלות וספר טיפולים מלא.

ממליץ על מנוע 1400 סמ"ק החזק ביותר בדגמי האונו.

המזגנים שהורכבו בארץ הם זבל אחד גדול, ממליץ לחפש רכב עם מזגן מקורי (קשה מאוד אבל אפשרי).

סה"כ במידה והרכב שמור לא צריכות להיות בעיות, אבל צריך לזכור שזה רכב בן למעלה מ- 15 שנה וחלק מסויים יכול להתקלקל בדיוק מחר, גם אם היום הוא עבד תקין. מדובר בבלאי טבעי ואין מה לעשות.

פורסם

חברים, אל תשכחו שגם יש "מציאות בשוק". אני מעריך שניתן יהיה למצוא במחיר הזה פונטו שנת 95-96 1250 סמ"ק, ואולי אפילו במצב לא רע.

פורסם
חברים, אל תשכחו שגם יש "מציאות בשוק". אני מעריך שניתן יהיה למצוא במחיר הזה פונטו שנת 95-96 1250 סמ"ק, ואולי אפילו במצב לא רע.

צודק לגמרי, רק צריך לראות שהפונטו הזאת היא לא תוצר של איזה זיווג בין ווספה לDמקס

קשה לי מאוד להאמין שאפילו ב7000 ש"ח אפשר למצוא פונטו במצב *סביר* (לא יותר מזה) בשנתון הזה

ולהורים שלי הייתה פעם לאדה סמארה 94 1300 סמ"ק והיא נמסרה לאחותי ואחרכך נמכרה ב2400 שקל (זה היה לפני שנתיים שלוש) (אפשר לראות אותה עומדת היום בחיפה עם פינה שמאלית קדמית מרוסקת)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...