Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחו"ל כמובן ( במחירים של הארץ לא ניראה לי כדאי )

איכותית חובה

3 יציאות

וחיתוכים למינהם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

CD7200MK2 של אקליפס

או אלפיין CDA-9887.

לטעמי האקליפס טוב יותר, אבל זה גם הרבה עניין של נוחות משתמש.

סה"כ ה9887 הוא מכשיר מצויין, יש כאלו שלא אוהבים ממשק כזה או אחר לכן זה עניין אינדבידואלי.

under construction..

פורסם

לגבי ממשק האקליפס, יש כאלו שחולים על זה ויש כאלו שחולים מזה.. תכל'ס, לכל דבר מתרגלים צ'יקצ'ק, ומה שנשאר זה איכות הסאונד והמחיר שקנית אותו. לי ברגע הראשון ה9887 היה נראה מסורבל והיום זה כמו לכתוב SMS.. [פשוט ומהר :-)]

פורסם

אני לא חושב שהסאונד של האקליפס איכותי יותר מהאלפיין. שניהם מכשירים טובים מאוד. ההחלטה צריכה להיות לפי הממשק והפיצרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...