Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

כידוע לחלקכם אני מחפש סאב 12 בתקציב 2000 ש"ח.

עד עכשיו שמעתי ARSENAL, IDMAX ואני מחכה לשמוע את ה CHAOS

אממה, חיפשתי וקראתי המון ביקורות ברשת ומצאתי שהמגזין CARAUDIOMAGAZINE שנחשב למגזין מוערך מאוד בתחום נתן לסאב של אלפיין מדגם SWX-1243D את הציון הכי גבוה שניתן אצלהם אי-פעם לסאב בתקציב "נורמלי" - הייתכן ? ה IDMAX קיבל תוצאות פושרות ביותר... - יכול להיות שחוות הדעת מכוונות מראש ("מכורות")

מישהו שמע אותו ויכול לתת ביקורת ? (דגם X)

מצאתי שה XMAX שלו הוא 21MM לכל כיוון, ל IDMAX לעומת זאת יש 30 - הנתון משפיע, בין היתר, על איכותם של האלמנטים לא ?

תודה מראש (וכן, אני אמשיך לחפור כאן עד שאמצא סאב..)

תודה

חגי

...CASKA for life

פורסם

והנתון של ה XMAX חשוב לך כי... ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ניסית להרים טלפון לאפריל טקליין לראות אם יש להם אפשרות להשמיע לך אחד כזה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נתון ה XMAX לא ממש חשוב לי אבל כשדיברתי עם רוני הוא אמר לי שנתון ה XMAX הוא בעל חשיבות רבה לעניין ה SQ של הסאב - יכול להיות שהבנתי לא נכון...

בכל אופן- מישהו שמע אותו ? או אולי את הקודם ? (מה שבטוח, הוא יפיוף !)

הסאב היחיד שקיבל ציון גבוה משלו ב CARAUDIOMAG הוא CRITICAL MASS שעולה +- 1500 דולר !!

באפריל טקליין נאמר לי שאין כזה בהדגמה - רק בהזמנה והמחיר הוא פי 2 ממה שיעלה דרך EBAY - היות והוא לא יקבל אצלי יותר מ 700 RMS - אם הוא יגיע שלם ועובד אז אני לא מאמין שאצטרך את האחריות.

לי אישית זה נראה מוזר שהוא כזה טוב והוא יחסית לא יקר ליבוא ועדיין הוא לא מוכר בארץ.

שאלה נוספת - באתר CARREVIEW, כל הליין של INFINITY KAPPA PERFECT מופיע תחת אלפיין, יש לכך סיבה מיוחדת או שזו טעות ?

...CASKA for life

פורסם

כנראה שמדובר בטעות.

אינפיניטי וJBL הן שתיהן חברות בת של הרמן קרדון - קונצרן הרמן תעשיות.

ואינפיניטי קאפה פרפקט היא גם בחירה מצויינת לסאב במחיר נמוך עם תמורה אדירה למחיר שלו. (תביט בחתימה שלי...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה משתלם לקנות מאיבאיי , אז לך על זה!:)

זה בטוח יהיה טוב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

צחי, שתהיה בריא - איך הצלחת בשורה אחת גם למחזר בדיחה וגם ללקלק לשורלק...

ובכל אופן לעניינינו - הסאב, מישהו שמע ? מכיר ?

אין להשיג את ה KAPPA VQ במחיר נורמלי בארץ (ביחס למחירו בחו"ל - אם היה, הוא היה אצלי ברכב מזמן.)

...CASKA for life

פורסם

עברתי על הרוויו בaudiocarmag. אמנם לא ממש על כולו, אבל על חלקים ממנו.

נראה טוב, ואם יש ב200$ באיביי, זה יכול להיות רעיון טוב. ולא מקראצ'פילד המגזימנים ב450$, בשעה שהMSRP הוא 499..

לגבי הXMAX, אל תכנס לזה, יש נתונים חשובים יותר בסאב, שגם הם נועדו, בעיקר, אם אתה רוצה ליצור אפליקציה מסויימת, נגיד תיבה מיוחדת, שתקח בחשבון את הנתונים הללו. לאנשים 'רגילים', צריך לעניין "תכל'ס" איך הוא נשמע.

ומפני שלא אתה, ולא אני, שמענו את הסאב הנ"ל, מעט קשה לתת חו"ד אובייקטיבית ופרקטית.

שמעת את ARSENAL, IDMAX ולא אהבת? מה בדיוק היו נקודות התורפה בהם? היו לך מעודנים מדי? כי יש עוד כמה סאבים איכותיים כאן בארץ, שניתן לשמוע, לפני שאתה רץ לרכוש מחו"ל סאב שלא שמעת. סתם לזרוק שמות, את הW3 שמעת? יש כאן כמה ..

דווקא אני חושב שאתה עושה בשכל, שאתה בוחן את עצמך ורוצה לרכוש לאחר שבדקת. אבל דווקא בגלל זה, הייתי נותן עדיפות לרכישת סאב לאחר שמיעתו. ולא רק על סמך סיקורים מחו"ל, טובים וחיוביים ככל שיהיו.

יד שניה בא בחשבון?

בהצלחה!

פורסם

יד שניה בהחלט בא בחשבון !

שמעתי את ה IDMAX (גילוי נאות, לא ברכב שלי) והוא רך מדי לטעמי - הוא חזק מדויק ומשתלב יפה עם המידבאס אבל הוא יותר מרעיד מאשר דופק (אני בטוח שזו לא הטרמינולוגיה..)

שמעתי את הארסנל - חיה אחרת לגמרי (שמעתי אותו קודם ל IDMAX) הוא דופק חזק אבל הוא עולה על המידבאס ופחות משתלב עם המוזיקה (אני בטוח שאפשר לכוון) - אני רוצה לשמוע עוד דברים לפני שאני מחליט.

אני רוצה לשמוע KAPPA PERFECT VQ איפה יש ?

...CASKA for life

פורסם

יש עוד כאלו ? חדשים ? יד שניה ? איפה אפשר לשמוע ?

מתי יש מפגש ?

ראיתי פה ביד שניה FOCAL 13" K2P - שווה משהו ?

...CASKA for life

פורסם

גם את הMAX אפשר לכוון.. לדעתי הוא ממש לא רך.. הוא פטיש ונותן באסים מאוד קשיחים וכן משתלב עם מיד באס. רך לדעתי זה JL .

• תוכן חדש...