Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

חבר שלי עכשיו בתאילנד, הוא ראה שם אייפון מזויף ב150 דולר

האם כדאי לרכוש את המכשיר הזה? או שהוא אפילו לא מתקרב לדבר האמיתי?

אשמח לשמוע דעות של אנשים שניסו את המכשיר

תמיר.

פורסם

אם אתה משיג לי את הדבר האמיתי - אייפון 3G 8GB ב 200$ אז אני קונה ממך 5 יחידות ב 250$.

צאו מהסרט. המכשיר עולה 200$ עם התחייבות. בפועל המכשיר עולה 450$-500$ בארה"ב (למכשיר נעול לרשת AT&T), וסביבות ה 500 יורו למכשיר סים פרי באירופה (למיטב זכרוני).

אני נגד הזיוף מכמה סיבות:

* אין תמיכה בעברית.

* אין חלקי חילוף

* אין בזיוף את רוב התכונות שיש באייפון המקורי

*הזיוף נראה ומרגיש מאוד זול

* האייפון הוא פריט אופנה - היית מוכן ללכת עם נעליים שזהות לנייקי ורשום עליהם מייקי? או אדידוס?

אני גם לא חושב שיש מישהו כאן שיוכל לתת חוות דעת על ה"זיוף". יש המון המון סוגי זיופים. הטובים והמוצלחים יותר פועלים על Windows Mobile אבל לא נראה לי שבמחיר שנתת מדובר בזיוף שכזה. שאר הזיופים הם די עלובים.

אסף

פורסם
אהלן חברים,

חבר שלי עכשיו בתאילנד, הוא ראה שם אייפון מזויף ב150 דולר

האם כדאי לרכוש את המכשיר הזה? או שהוא אפילו לא מתקרב לדבר האמיתי?

אשמח לשמוע דעות של אנשים שניסו את המכשיר

בד"כ המכשירים האלו לא אמינים ואחרי תקופה קצרה מפסיקים לעבוד.

פורסם

אוקי הבנתי, תודה.

מה אתם אומרים על המכישירים שיש באורנג'

הכוונה לlg ולסמסונג עם המסך נגיעה

הם משתווים לאייפון או לא שווים את הכסף?

תמיר.

פורסם

LG וסמסונג שיש באורנג' הם אם מפרט יותר טוב.

האייפון הוא דיי פשוט בעיקרון.

אבל אין להם את הסטייל של האייפון ואת התוכנות שאנשים מוסיפים לאייפון.

אייל

פורסם

לאחרונה רכשתי את הסמסונג Touch Wiz.

המכשיר סה"כ נחמד מאוד, מצלמה מעולה (5 מגה פיקסל), והמכשיר נוח מאוד (רמקול מצויין וצג מצויין).

החיסרון הוא כמובן שאין Wi-Fi, והעובדה שהמכשיר "סגור" (אי אפשר להתקין תוכנות). אבל העיצוב.. העיצוב מנצח.

פורסם

ניתן למצוא בתאילנד גם אייפון מקורי אם מחפשים במקום הנכון

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש לי חבר שהביא חמישה אייפונים משומשים שהוא קנה מקרייג ליסט בארה"ב במחיר ממוצע של 150 דולר. הקטע הוא שהם משומשים....לטעמי לא כדאי להשקיע בזיוף אפילו דולר אחד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כמו שצויין פה, הLG והסמסונג בעלי מפרט טוב יותר מהאייפון(מצלמת וידאו לדוגמא,מצלמה איכותית יותר) אך אין להם את ה"פוזה" של האייפון, ומסכי המגע דומים.

הLG לאומת זאת פתוח לגמרי לתוכנות חיצוניות,חיסרון מסך עדין ופלאפון דיי כבד.

פורסם

קשה לי לומר בדיוק את דעתי, אבל אני התנסיתי בLG לכמה דקות ולא נהניתי למען האמת.

לי יש itouch ולפי ההרגשה שלי (וגם של עוד חברים שלי) המסך שלו הרבה יותר טוב משל הLG. על הLG צריך לתת לחיצה של ממש כדי שהוא יגיב לעומת אפל ששם מספיק נגיעונת כדי לקבל תגובה.

אני לא הייתי קונה את הLG רק בגלל זה, אבל זו החלטה שלך.

• תוכן חדש...