Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,מורכב אצלי ברכב הציוד הבא:רמקולים אחוריים של JVC 290 וואט, מקדימה רמקולים 210 וואט של JVC וזוג טיוטרים של הרץ מהסידרה הטובה שלהם,מגבר V12 1000 וואט,וHU של קלריון DZX945 מסך מגע,סאב של רד סאונד 600 וואט,ושומעים פשוט מזעזע וגרוע יש עוצמה אבל הכל מעוות ולא שומעים טוב את הסאב דופק כלום פשוט כלום,האים מישהו יכול לעזור בכיוון הבעיה מה לא בסדר אני פשוט מבואס ממש,תודה לכולם.:oops:

imprza new age

פורסם

אמרתי לך שצריך לשחק בקלריון שלך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

תסתכל מה כתוב בחתימה של makskoma..

יש לו בדיוק את אותה המערכת, אולי תדבר איתו אני בטוח שהוא ישמח לעזור לך.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אתה שמת מגבר לא ממש ברמה, רמקולים פשוטים מאחורה ומקדימה ורדיו דיסק ברמה ממש גבוהה.

לדעתי, שים מגבר אחר מחברה ידועה ואיכותית, קומפוננט טוב מקדימה וזהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם אתה לא יודע לשחק איתה עד עכשיו(התקשרתה עלי שאני יסביר)רד מהקטע של הקלריון ותקנה משהו פשוט יותר,למה לא רציתה אז לקפוץ אלי?תאמין לי הייתי יושב איתך ומסביר לך,בהצלחה

מקס.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אוקיי חברים תודה על התגובות,מקס אולי תוכל לשלוח הודעה בפרטי שוב אולי אגיע אליך לנסות לכוון את המערכת או אולי לנסות להחליף חלק מהרכיבים שמורכבים על הרכב לציוד יותר מתקדם טיפה.

imprza new age

פורסם

תעיף את כל המערכת(לאט לאט או בבום אחד) חוץ מהHU

קנה קומפ' ברמה סאב ומגבר נורמלים ואז לא תשמע גרוע ומעוות

חג שמח ושנה טובה לכל חולי הבומים למינהם.:loco:

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

בוקר טוב לכולם,אולי תוכלו לאזור לי במחשבה שניה לאור המוצרים הקיימים כרגע ברכבי האים ניתן לשנות ביניהם כלומר לחבר למגבר את הקידמיים ואת האחוריים לרדיו דיסק ועוד רעיונות מהסוג הזה,פשוט אני ממש חנוק מבחינה כלכלית ואין לי אפשרות לשדרג כרגע שום דבר או אולי המלצה לאיזשהו מתקין מיקצועי שיכול לתת לי חוות דעת שלו כמובן בתשלום, אני מאזור רמת גן אשמח אים תמליצו על איזה מישהו כזה.:|

imprza new age

פורסם

הטוויטרים מחוברים ללא קרוס?

ד"א JVC זה זבל,אבל ממש זבל

יש לי עכשיו זוג 6X9 כאלו שקיבלתי עם הרכב מנותקים שאני משאיר בשאיפה לגנב "המבין" שיעבור לרכב הבא :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קומפוננט הוא הרכיב החשוב והמשמעותי ביותר במערכת

תתחיל בו

לא אמרת איזה טוויטר של הרץ מותקן כבר אבל כל הרץ יהיה הרבה יותר טוב מJVC הנ"ל

אם הקרוס הוא גם של הרץ (בשאיפה לאותה סדרה) אז מצבך טוב - תשיג רק וופר מתאים\איכותי אחר בעל טווח הענות דומה ואופי צליל דומה ותתחיל להרכיב מערכת איכותית

בשביל זה תוכל להעלות תמונות של הטוויטר + הקרוס וננסה לזהות מה מותקן בדיוק

את המגבר יש לחבר קודם כל לקומפוננט,יש חוסר איזון משווע בהגברה של 6X9 וסאב ללא הקומפוננט

נתחיל מזה ונראה מה הלאה

אלעד

פורסם

אלעד תודה רבה על ההכוונה, מחר אגש למתקין שלי ואבקש לעשות שינוי כזה:את ה9\6 האחוריים אחבר לרדיו דיסק, ארכוש רק וופר של הרץ כלומר המשך של הקומפוננט כי כבר יש לי את הטוויטר שלו ואת הקרוס, אחבר אותם למגבר ואז אני מקווה שיהיה שינוי ככה שעל המגבר יהיה לי סאב של רד סאונד 600 וואט ויציאה שניה את הסט קומפוננט זה יותר טוב לפי דעתך :?: אה וכמו שאמרתי את ה 9\6 אחבר לקלריון אים הגברה של HU .:roll:

imprza new age

פורסם

קודם כל תוודא שמדובר על קרוס של הרץ ולא של JVC או משהו אחר

זה חשוב,ישנם מתקינים שלא מבינים ויתחילו לערבב אותך בשטויות שלהם (בלי להעליב את המתקין שלך שאני לא יודע מי הוא)

יש מתקינים מומלצים פה בפורום וכדאי לפנות דווקא אליהם על מנת לקבל הכוונה מקצועית ונכונה

סאב... סאב גרוע למען האמת אבל זו לא הבעיה המרכזית כרגע

המגבר גם לא משהו אבל מן הסתם הHU האיכותי יאזן את המצב עד השדרוג הבא

אחרי שתסדר את הקומפוננט כבר פתרת את הנקודה העיקרית ותהיה מרוצה הרבה יותר מעכשיו

הלאה... נחיה ונראה :mm_wink:

• תוכן חדש...