Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מישהו יודע או יכול לברר מה המק"ט (קוד) של גיר אוטומטי סיטרואן קסארה שנת 2001

מנוע 8V 90 כ"ס קוד מנוע NFZ?

אני צריך לשפץ את הגיר או להביא מפירוק. רק בשביל בדיקת כל האופציות הייתי רוצה לדעת

מה המק"ט של הגיר כדי לבדוק כמה הוא עולה מפירוק.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

תסובב את ההגה עד הסוף שמאלה,תתקופף אל מעל הגלגל השמאלי ותסתכל על הגיר,אתה תראה על המכסה מספר,זה המספר שאתה צריך.

אורן

פורסם
לא ברור מה אתה מבקש.

המק"ט הפנימי של סיטרואן לא יהיה בהכרח מוכר למגרשי פירוק.

בכל מקרה, המקטי"ם הרלוונטיים נמצאים בקובץ המצורף.

קודם כל תודה.

אני רוצה להבין, כל המק"טים שיש פה מתאימים לדגם מנוע שלי?

כל המק"טים שם מדברים על 90 כ"ס אבל לא כתוב דגם מנוע או שנת ייצור.

תסובב את ההגה עד הסוף שמאלה,תתקופף אל מעל הגלגל השמאלי ותסתכל על הגיר,אתה תראה על המכסה מספר,זה המספר שאתה צריך.

אורן

אורן עשיתי את מה שאמרת ולא ראיתי מספר שם... יכול להיות שצריך להרים את האוטו על ליפט כי ככה לא ראיתי.

פורסם

נתחיל בזה שלמיטב הבנתי, אף אחד מהמקטי"ם האלה לא רלוונטי עבורך, כיוון שבמגרש פירוק לא יבינו מה אתה רוצה מהם.

אלה מקטים פנימיים של היצרן, המשמשים להזמנת חלקים ממנו.

שים לב שבתיאור המקטים יש התייחסות ל "RPo no". זהו מספר שמוטבע על כל מכונית סיטרואן וניתן לפענח ממנו את היום שבו יוצרה. ברשימה שצירפתי יש מקט תיבה שמתייחס למכוניות שיוצרו עד קוד תאריך יצור 08573, ואחר למכוניות שיוצרו החל מהיום שאחריו (08574).

כאמור, לא מאמין שזה רלוונטי עבור מגרש פירוק, כי הוא ממילא לא ידע להבחין.

אולי המספר שאורן הזכיר הוא יחס ההעברה הסופי של התיבה. אם אכן כך, המספר שאורן מתכוון אליו הוא CP21X73.

פורסם

לצערי אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. אני צריך משהו שייתן לי אינדיקציה שהגיר שאני קונה מפירוק יהיה אותו גיר בדיוק.

אם יש מק"ט שכתוב על הגיר אז כנראה שזה כן יגיד למגרש משהו. גם אם זה מק"ט פנימי של סיטרואן אמור להיות כתוב על הגיר את המק"ט הזה (תקן אותי אם אני טועה).

• תוכן חדש...