Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הסוחרים שאני מכיר הודיע לי שמסרו לו מהיבואן שאת הטמפו כבר לא מייצרים עקב איזו שהיא תקלה או דפק שגילו ברמקולים ,

אני ממש לא יודע אם זאת אמת או לא כי אני זוכר שאת הפולס הפסיקו לייצר וכמו שאמרו לי את הפולס עדיין מייצרים ,

אני צריך תשובה בדחיפות , תודה לכול העוזרים.

פורסם

ידעתי זאתי , אבל לא ממש ענית לי על השאלה האם באמת גילו באג או תקלה בטמפו ובגלל זה הפסיקו לייצר אותם?! מישהו יכול לבדוק את זה בוודאות?! כל האנשים עם הקשרים במפיית המערכות לרכב למיניהם!?

פורסם

מה זה באג ? מה זה תוכנת מחשב ?

סה"כ רמקול , אם הוא לא עומד בסטנדרטים שלהם הם ממשיכים לשפר אותו .

אין כזה דבר ליין רמקולים עם " בעיה " או שהוא עובד , או שהחברה רוצה יותר ואז מוציאה ליין גבוהה יותר , מה עושים אז מעדכנים גרסא ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טוב תודה רבה אני פשוט אמור לרכוש השבוע את קומפוננט של מורל , אני מעדיף את הטמפו (ללא סיבה פשוט בא לי אותו.)

ולכן זה חשוב לי.

פורסם

השאלה המתבקשת היא, מה הציעו לך לקנות במקום?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רק לא דומבוס רק לא דומבוס רק לא דומבוס

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ריח חריף ומעופש של, "אין לי את זה במלאי, אבל יש לי משהו אחושילינג, אפילו התקנתי אתמול לאחותי".

מעניין מי מוציא כל הזמן כאלו שטויות על מורל..

פורסם

אני הייתי נמנע ממקומות כאלו,

מה השקר הבא ?

דומב-אסס קנו את מורל, והעבירו את כל הרמקולים לייצור בסין ?

נ.ב.

לפי זאפ חנויות עדיין מוכרות פולס.

ZZR

פורסם

הציעו לי במקום את הפולס , אני משאר שאמרו לו כך כיוון שבאמת יש להם מחסור בטמפו , תודה לעוזרים אני אקנה טמפו בלב שקט.

נ.ב מישהו אולי יודע איך אני מבחין בין סטים ממחוזרים לסטים מקוריים וחדשים?

פורסם

תקנה במקום מוכר ומומלץ,

זה מספיק בטוח .

אם אתה קונה במקום מפוקפק , ואתה חושש לגבי מקוריות הסטים- תחשוב עוד רגע ,

לדעתי, עדיף שתקנה ביד-2 בפורום.

ZZR

פורסם

הטמפו הוא המחליף של הפולס ולא הייתה איתו שום בעיה מעולם.

בנוסף לזה, אם הייתה בעיה שאף אחד לא יודע עליה זה בטח היה מתגלה כי יש פה בפורום לפחות איזה 20 מערכות עם טמפו.

אני מתאר לעצמי שהסיבה שאמרו לך את זה היא שפשוט השיווק של מורל עבר לידיים אחרות, וכנראה החנות שתה התענינת אצלהם לגבי הטמפו, פשוט לא עובדים עם המשווק הנוכחי.

ולכן, את הטמפו הם לא יכולים להשיג לך, ואת הפולס יש להם כנראה במלאי.

אז כנראה חירטטו אותך עם שקרים בכדי ש"לא להפסיק לקוח".

זאת הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות.

הנה, הם הפסידו אחד.

under construction..

פורסם

לגבי רמקול אמיתי או לא.

תריץ חיפוש על מאמר שאיתמר רשם כאן על דרך לזהות רמקולים אמיתיים של מורל בעזרת מדבקה מיוחדת שהם מספקים - לפחות בת'רד ההוא היה מדובר בדוטק.

בדרך כלל אתה תראה מדבקה עם סמל מקורי של מוראל על המגנט של הרמקול ובנוסף לכך צריך להיות מספר סידורי שאפשר לאמת עם המפעל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...