Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקונה והמוכר של הרכב ביקשו ממני לטפל להם בהעברת הבעלות.

שניהם נתנו לי את תעודות הזיהוי שלהם, וחתמו לי על טופס יפוי הכוח.

האם יש בעיה עם זה ?.

בעל הרכב שילם טסט 23 ש"ח כי הוא נכה. כיצד מחשבים כמה צריך לשלם כאשר הטסט עד 04/05/09

הרכב הוא טנדר איסוזו 4+4 טורבו דיזל שנת 2000. נאמר לי שבמקרה הזה אפשר לבצע את ההעברה רק במשרד הרישוי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אפשר,

אני עשיתי זאת בעבר כאשר העברתי בעלות על רכב מסבא שלי לאבא שלי, כאשר אני הייתי המיופה כח של המוכר ושל הקונה יחד.

אומנם זה היה לפני כ4 שנים, אז זה היה ניתן, לא עשיתי זאת לאחרונה ולכן אני לא יכול לקבוע בוודאות, אבל אני מניח שזה יהיה תקף גם היום.

רק משהו קטן, שכן התעדכן מאז.

היום אי אפשר להשתמש בייפוי כח רגיל עם צילום ת"ז, צריך להביא טופס מיוחד של משרד התחבורה שהוא בעצם ייפוי כח לצורך העברת בעלות, מביאים אותו וצילומי ת"ז.

שים לב, הטופס חייב להיות חתום ע"י המייפים את כוחך.

את הייפוי כח הנ"ל ניתן להוריד באתר של משרד התחבורה.

under construction..

פורסם

1. טופס יפוי כוח ניתן להוריד מאתר רשות הרישוי.

2. אתה יכול להיות מיופה כוח מטעם המוכר וגם מטעם הקונה. (שני טפסים).

3. העברת הבעלות מתבצעת במשרד הרישוי לצורך הורדת הגבלת הנכה. באותה הזדמנות מחושבת יתרת האגרה הרגילה שאתה צריך לשלם ומקבלים לשם כך שובר לתשלום במקום.

4.לא ניתן להשתמש בצילום תעודת זהות (גם בעבר אי אפשר היה להשתמש בצילום). חובה להציג את תעודות הזהות המקוריות.

5. אם קימים מנגנוני נכה ברכב, יש לפרקם ולאשר הרכב מחדש לאחר פירוק.

6. אני לא זוכר אם במקרה של נכה הוא חייב להגיע אישית - בדוק באתר הרשות או בטלפון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בדקתי 3 פעמיים בטלפון של רשות הרישוי, למה 3 ?. כי אני לא מאמין למידע שהם מוסרים, יש לי נסיון מרשויות אחרות.

כל פעם ענתה לי מרכזנית אחרת, שלושתם אמרו שההעברה רק במשרד הרישוי עם ת"ז ויפוי כוח של המוכר, גם אם הוא נכה.

הגעתי עם הקונה למשרד הרישוי ברחובות הצגתי רשיון רכב, ת.ז שלי, של המוכר ויפוי הכוח.

מיד אמרה לי הפקידה: "אתה צריך להביא את בעל הרכב כי הוא נכה" "לא, אני לא חייב להביא את המוכר, הוא חולה סרטן(זה נכון) לפי החוק את חייבת לטפל בי עם המסמכים שהצגתי לך, בדקתי אצלכם ברשות הרישוי".אמרתי בתוקף. "כמה אני צריך להוסיף אם יש טסט עד 04/05/09"

תשלום ל9 חודשים . אמרה. לא אמרתי "אני לא אשלם עבור כל חודש 05/09", "תכניסי אותי למנהל" ביקשתי. "טוב אני אתן לך טופס לשלם בדואר לפי 8 חודשים, תחזור להראות לי אותו בלי תור, כדי שאעדכן במחשב. אבל את ההעברה תעשה בדואר. הסכמתי. הסכום יצא 952 ש"ח. אני רוצה לציין שמדובר בפקידה ותיקה.

מה דעתכם על היחס ?. למה בטלפון אמרו לי שההעברה במשרד הרישוי ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כי אתה חיי במדינה שמעדיפה להרוג, להשליך את תושביה לרחובות, העיקר שיהיה עודף של כספים בסוף השנה בקופה של ראש הממשלה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

התשובה היא : משרד הרישוי רחובות .

בזכותם התייאש הבעלים של רכב שעומד אצלי והוא מוכן להעביר בעלות ,בגלל שהם לא יודעים את הנהלים , נמאס לו מהטירטור ,ואני התייאשתי מהרכב .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מתוך אתר רשות הרישוי: http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_FAQ/index.jsp?subject=HE_FAQ_23

מתי נדרשת העברת בעלות במשרד הרישוי?

נכה המשלם אגרת נכה, רכב מירושה, רכב דיפלומטי ואו"ם, אוטובוס, רכב סיור ותיור, רכב מדברי, קטינים, תיירים, מנהל עיזבון, העברה על פי צו בית משפט ורכב ללא מבחן שנתי (טסט).

לא כתוב שהנכה צריך להגיע אישית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בהחלט אפשרי, ביצעתי זאת בעבר באמצעות שליח מיופה כח שלי ושל הצד השני.

יושבים במיזוג, שותים קפה, ואחרי כחצי שעה חוזר השליח עם כל הניירת ונפרדים לשלום.

אם אתה מוכרח, אז סע!

• תוכן חדש...