Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה או גולף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לרכוש רכב ובפני שתי מכוניות שאבחר באחת מהן ! (ואני צריך אותכם שתעזרו לי קצת בבקשה!)

אני צריך קצת פירוט ומה כדאי לגבי הדגמים!

אחת היא גולף 2001 ג'נריישן ידני 1600

והשניה איביזה משנתונים 03-05 ידני 1400

פורסם

אתה מודע לעובדה שהגולף הינה מכונית משפחתית בעוד שהאיביזה היא סופרמיני?

אם אתה צריך רכב מרווח יותר, הגולף תתאים לך, אם לא, האיביזה.

מה יהיה השימוש ברכב?

!AWDSOME

פורסם

האמת ישמש למשפחה יותר אבל אני תמיד רציתי משהו ספורטיבי (פה ניראה לי הגולף משתלבת)

והשאלה הייתה בעיקר ביצועים וכו'!

פורסם

בתור מי שהיה סוכן של פולקסווגן בשנים הללו, אני אומר לך חד משמעית-אם כבר גולף מהשנים האלו אז רק ה 1600 ידני (זהו המנוע היחיד עם 16 שסתומים. ה 1600 אוטומט וה 2000 הם 8 שסתומים).

ההמלצה היא הגולף, ולי נראה ששוה לשלם קצת על הפינוק של הג'נריישן (ציפוי עור להגה וידית ההילוכים, מושבי ספורט, ג'אנטים מגנזיום וחלון שמש). הגולף בשנים הללו איכותית משמעותית מהאיביזה מבחינת החומרים ואיכויות ההרכבה.

מה גם שהמקבילה של האיביזה היא הפולו ולא הגולף (הפולו והאיביזה חולקות שלדה משותפת ואת מרבית המכלולים לרבות המנוע).

לו נשמעה דעתי, ולו חשובה לך הנאה מהנהיגה הייתי ממציץ לך על הגולף 99 ידנית (השנה הראשונה והיחידה בה הגיע הגולף לארץ עם מנוע 1.8 ו 20 שסתומים) או על סיאט ליאון 1.8 ידנית. הדשנה לא חשובה-מה שחשוב (מאוד, מאוד, מאוד) זה שתמצא רכב שטופל באהבה במוסך מורשה. תמצא כזה-אתה יכול לשלם עליו מחירון עם חיוך גדול ולדעת שעשית עסקה טובה.

בניה.

פורסם

אהבתי את התגובה! (נורא עזרה לי לבחור --->גולף)

לא הבנתי מה הכוונה שנת 99 כאילו אני רוצה להתקדם שנת 2001 1600 ידני נישמע יותר טוב לא?

והשאלה היא למה כל אחד שיש לו ג'נריישן 1600 2001 ישר רוצה מחירון או יותר גם אם הרכב לא שווה ממש מחירון (כי רכב שמשלמים עליו מחירון זה רכב שממש מצדיק) האם זה הכרחי לשלם כי אם לא אני לא יקנה או שזה סתם כמה אנשים שחושבים שאם זה ג'נריישן אז יש להם שוק ?

• תוכן חדש...