Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנית רכב מנכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני הולך לקנות רכב מנכה.

כפי שהבנתי רכב מנכה ניתן להעביר בעלות עליו רק במשרד הרישוי מכיוון שתריך לשלם את יתרת האגרה....

שאלתי היא האם המוכר (הנכה) משלם רק על מס' החודשיים שהרכב היה ברשותו ואני צריך לשלם את שאר החודשים הנותרים עד

לטסט ?? או שהוא משלם על כל סכום הטסט ?

פורסם

מבחינת אגרת טסט, כמה שאני יודע, צריך לשלם על כל השנה. יכול להיות משהו השתנה ב-8 שנים אחרונות. הכי פשוט, שלך מייל למשרד התחבורה ושאל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נכון. צריך לשלם הפרשים עד הזמן היחסי שנשאר לטסט.

נניח נשאר למועד חידוש הטסט 4 חודשים אתה צריך לשלם 4/12 מתשלום אגרה מלאה.

פורסם

למה שאני אשלם על שאר חודשי הטסט ?

כשאני קונה רכב מאדם שהוא לא נכה...אני לא מוסיף לו כסף על שאר חודשי הטסט....

פורסם
למה שאני אשלם על שאר חודשי הטסט ?

כי כניראה אתה לא נכה ואינך פטור מאגרה שנתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה אומר שאני לא פטור מאגרה שנתית...ונכה כן פטור

אז למה הנכה מוכן לשלם סכום מלא על החודשים שבהם האוטו היה אצלו? הרי הוא נכה...

פורסם
אתה אומר שאני לא פטור מאגרה שנתית...ונכה כן פטור

אז למה הנכה מוכן לשלם סכום מלא על החודשים שבהם האוטו היה אצלו? הרי הוא נכה...

בגדול נכה פטור מתשלום אגרה - אבל הוא משלם סכום סימלי של 23 ש"ח לשנה .

( אתם תשלמו רק על מספר החודשים עד הטסט הבא שהרכב יהיה אצלך )

אל תעשו מזה סיפור , הגיעו לפשרה ותתקדמו , שווה על דבר קטן כזה להיתפשר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

היתה לי בעיה זהה. רכשתי רכב מנכה ופתאום התברר לי שעלי להוסיף את הפרש עלות הרישוי (הרכב פורסם עם טסט לשנה)

אם הייתי קונה המאדם רגיל הייתי מבין שאגרת הרישוי שולמה עבור שנה שלמה. לכן שאלתי למה בקניית רכב מנכה שמתהדר בטסט לשנה עלי לשלם את האגרה?

לבסוף התפשרנו חצי-חצי אבל צריך לקחת את זה בחשבון, שכאשר רוכשים רכב מנכה, צריך להוסיף את אגרת הרישוי למחיר הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין מה לעשות זה החוק.

נכה לא משלם אגרת טסט כמו כל אחד אלא מחיר סמלי של 23 שקלים.

אין שום סיבה לנכה להתפשר איתך על זה בכלל.

אם אתה לא רוצה לשלם אל תקנה רכב מנכה.

• תוכן חדש...