Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב לא נדלק צריך עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

הבעיה היא כזאת,שלוחצים על הכפתור הדלקת המחשב הוא נדלק אבל אחרי כמה שניות,הוא עושה ציפצוף ואחר כך מפסיק ואחר כך שוב ציפצוף ועוד ועוד.. אבל,במסך אין כלום ולא עולה הXP מה יכולה להיות הבעיה? ומה אפשר לעשות?

תודה לעוזרים 8)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

צפצוף אחד כול כמה שניות. את המחשב קיבלתי מאבי יכול להיות שחסר לו כרטיס מסך או זיכרון?

צילמתי תמונה מבפנים פשוט אני לא יודע איך נראה פה כרטיס מסך :roll:

תודה.

DSCN2445 (Medium).JPG

DSCN2446 (Medium).JPG

פורסם

לא ממש ברור מהתמונות באיזה כרטיס מדובר.

תנסה לצלם מהצד האחורי (הפנל), או שפשוט תבדוק אם יש כניסה למסך

(VGA, DVI).

בכל מקרה - תנסה להוציא את כל הכרטיסים, לנקות מאבק את הסלוט והכרטיס ולהחזיר.

בחלק מהמקרים זה עוזר.

פורסם

יש כניסה למסך מהצד האחורי. אני אנסה לנקות כי לפי מה שאני רואה יש טונות של אבק,ואשלוף את הכרטיסים ואחזיר ואראה מה קורה תודה לבנתיים.:-)

פורסם

היי שוב :-)

במהלך בדיקה, שמתי לב שחסרים כרטיסי זיכרון כנראה שזו הבעיה.:? תודה בכול אופן.

פורסם

לא קשור,

גם אם אין זכרונות את אמור להגיע למסך הביוס (BIOS) ומשם לא היית יכול להתקדם.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
לא קשור,

גם אם אין זכרונות את אמור להגיע למסך הביוס (BIOS) ומשם לא היית יכול להתקדם.

טוב שאמרת לי לא ידעתי.. אז מה יכולה להיות הבעיה? זה רק מצפצף ונדלק אבל שום מסך לא עולה.

פורסם

יעול להיות שכרטיס זכרון לא יושב טוב. למען האמת בתמונות אני בכלל לא מצליח לראות האם יש כרטיס זכרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צפצופים רצופית זה זכרון.

FunkyP, רשמת "גם אם אין זכרונות את אמור להגיע למסך הביוס", זה בד"כ לא ככה. אם אין זכרון - אין תמונה, מניסיון עם כמה אלפי מחשבים שתיקנתי (בעיקר מחשבי מותג: HP DELL IBM, כולל תחנות לא PC, כגון PARISC).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צפצופים רצופית זה זכרון.

FunkyP, רשמת "גם אם אין זכרונות את אמור להגיע למסך הביוס", זה בד"כ לא ככה. אם אין זכרון - אין תמונה, מניסיון עם כמה אלפי מחשבים שתיקנתי (בעיקר מחשבי מותג: HP DELL IBM, כולל תחנות לא PC, כגון PARISC).

בדר"כ הבעיה עם הזכרונות הוא שאם יש לך שתי זכרונות שלא יודעים לעבוד בDUEL CHANNEL על 2 סלוטים צמודים שמיועדים לDUEL CHANNEL המסך לא אמור לעבוד כי יש "קצר" בגישה לזכרונות,

אבל במחשב יש ROM (הביוס) וRAM (הזכרונות) והם לא קשורים אחד בשני.

לפחות ככה זה במחשבים שאני עבדתי איתם (הייתי טכנאי PC 3 שנים)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

גם אני הייתי טכנאי מחשבים 3 שנים. :wink:

נחמד לדעת שיש מחשבים שנותנים תצוגה כשאין להם בכלל זכרון בסלוטים. לא פגשתי את זה עדיין באף מחשב מותג וגם לא בתואמים. יכול להיות, פיצ'ר שאתה מדבר אליו קיים בלוחות כלשהם.

בד"כ אם אין תצוגה, משתמשים בכרטיס שנותן קודי שגיאה על SEVEN SEGMENTים.

צפצופים בלתי פוסקים מדברים על תקלה בזכרון. בד"כ במקרה כזה מספיק להוציא זכרון, לנקות מגעים (מחק וספריי מגעים), ספריימגעים על הסלוט והכל חוזר לעבוד. אם אין ספריי ומחק, מוצאים ומכניסים כמה פעמים.

פורסם

כמו שנאמר - בעיה בזכרון ככל הנראה (ואם כבר מדברים על הנראה, נראה שאין לך בכלל כרטיסי זכרון, אז למה אתה מצפה ?)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...