Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל זאת בנ.נ. אהבתי שני דברים : את אלה שנהרסו להם הסינכרונים בגיר ואפשר היה להנות מגאז ביניים , ואת הגלגל הרזרבי בצד .

יעקב, גלגל רזרבי בצד בא בדגמים העתיקים, אחרי שעברו 40 שנה ממלחמת העולם השניה היה מי שהחליט להעביר את הספייר לארגז, שם היה לו מתקן עם בורג שמחזיק אותו לדופן הקדמית של הארגז. אי אפשר לעצור את הקדמה.

מעבר למשענת יד זה היה מטרד ולא נוח להיכנס ל"תא הנהג" עם המחסום הזה של הגלגל.

לדעתי הנ"נ זה בסך הכל תקלה שנבעה משדרוג של כרכרת נוסעים / דליז'אנס מקו יפו- ירושלים רק עם קפיצים קשים יותר ופנסים במקום עששיות. מישהו רצה כרכרה משופרת ויצא מה שיצא. :lol:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפעם האחרונה שנהגתי בכזה עם גלגל בצד היה ב 1988 בשטחי האימונים בגיתית בבקעה . עד כמה שאני זוכר הכלי היה די חדש, עם הגה שנראה מודרני יותר . לא קשור לעניין אבל הנסיעה הסתימה בזה שכל השיירה הפלוגתית שקעה בבוץ, ובמקום להתאמן עסקנו בחילוצים . לטעמי זה דוקא היה בסדר .

פורסם
@גנאדי:

http://forums.aths.org/InstantForum2010/150338/LTL-Frame-Stretch-for-Real-This-Time?PageIndex=1

3473f7f1-b5ff-4353-ba52-10dd.JPG

הפוך ממה שאתה צריך - היא האריכה את השסי. אין עמדה 1, אין חוק על הורדה מהכביש אחרי שנתיים הכל פשוט...

T

אתה בא לדרוך לי על היבלות?!?:cry::cry::cry::cry: אני חולם על ה-LTL כזה עם הסליפר- אבל אין אותם בארץ בכלל, לא היו עד כמה שאני יודע (בדיוק כפי שלא היו MACK-SUPERLINER עם הסליפר)...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סליפרים אבל יש גם בארץ כמו שאאל"ט רוני הזכיר? שים לב לעובדה שגם היא לא מצאה סליפר מקורי אלא אחד מקנוורט...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
ליאור , הקומנדקאר הזה מוכר לי . מה כתוב על הדופן ?

בס"ד

יעקב

כמו שהבטחתי בדקתי וצילמתי את מה שכתוב על הקומנדקאר,הנה צילומים:

007.JPG

006.JPG

חולה הגה,משאיות,אוטובוסים,רכבי שטח,טרקטורים,טרקטורונים,

אופנועים מחוץ לתחום:twisted:

פורסם
לא ברור לי . תא השינה הוא חלק מהנגרר ? חשבתי שהוא אמור להיות מוצמד לקבינה .

יעקב- המשאית הזו עדיין בתהליכי הבניה, לכן הסליפר עדיין לא מורכב אלא סתם מונח בצד כרגע- תשים לב שעדיין יש לקבינה אפילו הדפן האחרוית והחלון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה ליאור .בלבלתי עם קומנדקאר אחר . אגב . המשאית מאחור זאת הוולוו שלך ?

בס"ד

ליעקב

טוב רק רציתי לעזור לחבר בפורום,קח פירגון לגבי התגובות המאוד ענייניות שלך כאן בפורום חזק וברוך.

לגבי הוולוו....שמתי לב שאתה מתעניין בה,אז:מדובר במשאית דחס של המועצה האזורית הר חברון רכב8x4 ממוגן ירי,היא בת עשר

שנים,המיגון נעשה בסאסא,הדחס הוא של חברת "מרים כל".המשאית בעלת הילוכים ידניים מה שלדעתי מאריך את אורך חיי הגיר.

לעומת זאת אוטובוסים ממוגני ירי הגיר הוא אוטומטי ופשוט "ניטחן" והריטרדר מאבד את האפקטיביות שלו תוך כמה חדשים אולי תלוי בטיב הנהגים.כל המשאית עלתה בזמנו קרוב למליון וחצי שקלים,מה שהולך ברכבים כאלה זה כריות אויר,ובמקרה שלי יש ארבע

כאלה מתחת לקבינה שיושבת עליהן,זה צורך נהיגה קצת מבוקרת וזהירות מלעלות ולרדת ממדרכות או נסיעה זהירה בדרכים משובשות.אין ריטרדר,יש אגזוסט וג'קובס,זאת אומרת שהמשאית עמוסה לוקח זמן בירידות ומזל שאני לא נוהג עמוס בירידות של סדום הייתי גומר

לרדת עוד שבוע.ידית ההילוכים מאוד קשה בהחלפת ההילוכים וצריך להתפלל שלא נקבל את תסמונת ה"טניס אלבו" בסיום יום עבודה.

יש שני נהגים עליה שלדעתי מאוד לא רק מקצועיים אלה מקצוענים,ואני פעם בשבועיים מחליף אותם ואני הנהג המחליף היחיד,היו נהגים ש"עלו" לסיבוב והסתבכו איתה.יש מגרעות של שטחים מתים בגלל המיגון ואנשים פשוט לא מבינים עד כמה מסוכן להצמד למשאיות בכלל ולמשאית הזו בפרט.הדחס כמו שאמרתי הוא של חברת מרים כל,כשמו כן הוא מרים את כל סוגי ה"צפרדעים".

פעם משאית של אחת הרשויות עזרה לנו והיא מצוידת בארגז תוצרת טורקית מה נגיד?....על הפנים.לא דוחס כל דבר מתאים רק לקרטונים,לא פעם פשוט המערכת שלו התפרקה באמצע עבודה,חומר למחשבה למשרד הפנים מה שזול עולה ביוקר,ולא את כל סוגי

ה"צפרדעים" הוא הצליח להרים.

נ.ב. הוולוו הספציפית הזאת היא אב טיפוס.

פורסם

:shock:

את הטטרה הזאת ראיתי ליד מוסך ברוש בבאר שבע,אם לשים לב פרקו לה את המרכב האחורי.

פשוט באמצע סידור כלשהו שמעתי רעש מוזר של ג'קובס,אחד המכונאים לקח אותה לסיבוב קצר,איזה רעש.

והנה היא לפניכם,נחה לה את מנוחת הלוחמים.

001.JPG

פורסם

שוב תודה ליאור . המשאית הזאת היא עם שני עובדים מאחורה שקופצים ויורדים כדי לאסוף את הזבל ?

אם כך אני לא מבין איך העיניין הזה לא גורם לתאונות . הרי הם עולים ויורדים לפני שהמשאית עוצרת, ולנהג קשה לראות אותם. .

האזור שלך קצת בעייתי לנהיגה ברכב כבד . באזור המרכז כל המש/איות הללו הן עם גיר אוטומטי. בחלק מהעיריות נהג ותיק לא יעלה לרכב עם גיר רגיל . רק אוטומטי .

פורסם
שוב תודה ליאור . המשאית הזאת היא עם שני עובדים מאחורה שקופצים ויורדים כדי לאסוף את הזבל ?

אם כך אני לא מבין איך העיניין הזה לא גורם לתאונות . הרי הם עולים ויורדים לפני שהמשאית עוצרת, ולנהג קשה לראות אותם. .

האזור שלך קצת בעייתי לנהיגה ברכב כבד . באזור המרכז כל המש/איות הללו הן עם גיר אוטומטי. בחלק מהעיריות נהג ותיק לא יעלה לרכב עם גיר רגיל . רק אוטומטי .[/

כל כוונתי היא להולכי רגל ונהגים שלא מודעים לכך שמאוד רצוי לא להתקרב למשאיות יתר על המידה.

גם כאן יש שלושה אנשים שעובדים ושנים הם נהגים קבועים. בחלק מהעיריות פינוי האשפה מופרט ויש גם משאיות עם גיר רגיל(של הקבלן כמובן) באיזור שלנו חייב גיר רגיל בניגוד למקומות עירוניים.

פורסם
שוב תודה ליאור באיזור שלנו חייב גיר רגיל בניגוד למקומות עירוניים.

ליאור, אתה יכול לפרט למה חובה גיר רגיל אצלכם? בגלל אמינות? שמרנות?

בדרך כלל לגיר ידני בוולבו יש מנגנון סיוע פנאומטי להעברת הילוכים, לא ברור מה שתלו בוולבו שלכם, קשה לראות את הדגם בתמונה אולי FM10 או FM12 או לך תדע..

פורסם

ליאור, אתה יכול לפרט למה חובה גיר רגיל אצלכם? בגלל אמינות? שמרנות?

בדרך כלל לגיר ידני בוולבו יש מנגנון סיוע פנאומטי להעברת הילוכים, לא ברור מה שתלו בוולבו שלכם, קשה לראות את הדגם בתמונה אולי FM10 או FM12 או לך תדע..

הדגם הוא fm12

ממוגן ירי.שמרנות זה לא שם המשחק.

הדגם הזה שוקל רק עשרים טון שהוא ריק.זה שאמרתי שגיר ידני הוא חובה אצלינו זה מתוך דעתי האישית וזאת בגלל המשקל הרב דבר שהיה ״טוחן״ גיר אוטומטי.ועוד נהיגה בעליות דבר שמאמץ את הרכב.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...