Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורד קרגו ופורד D1210/910/710. ב-D, כמו בכל D שאני מכיר- הקבינה גמורה... :-( גם בשלי היא כזאת, ועוד לא מצאתי קבינה אחת ששווה לי להחליף! כלומר מצאתי- ודווקא משם אין לי כרגע כל אפשרות להוציאה...:-(

יעקב, תודה, אם תשמע על משהו- אני אשמח!8) שוב- אני מחפש אך ורק אוטו עם הרישיונות (אפילו לא בתוקף- אבל לא הורד מהכביש "לצמיתות" ולא מעוקל), ועם השלדה הארוכה. סוס רגיל לא מתאים לי כל כך, אלא אם יהיה במחיר ממש מציאה (והיחיד שאני מכיר כרגע למכירה- לא ממש מציאה, אפילו שבמצב טוב).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פורד קרגו ופורד D1210/910/710. ב-D, כמו בכל D שאני מכיר- הקבינה גמורה... :-( גם בשלי היא כזאת, ועוד לא מצאתי קבינה אחת ששווה לי להחליף! כלומר מצאתי- ודווקא משם אין לי כרגע כל אפשרות להוציאה...:-(

יעקב, תודה, אם תשמע על משהו- אני אשמח!8) שוב- אני מחפש אך ורק אוטו עם הרישיונות (אפילו לא בתוקף- אבל לא הורד מהכביש "לצמיתות" ולא מעוקל), ועם השלדה הארוכה. סוס רגיל לא מתאים לי כל כך, אלא אם יהיה במחיר ממש מציאה (והיחיד שאני מכיר כרגע למכירה- לא ממש מציאה, אפילו שבמצב טוב).

הרכב שלם, למרות הקבינה, הוא לא יעזור גם לחלקים? ממה שראיתי ולפי נתוני העצים שגדלו מסביבו (והם גדלו) הוא עומד ועומד, יתכן שניתן להפרק בהסכמת הבעלים אי אלו חלקים (או לפנות את הרכב מהחצר, לא נראה לי שהוא שווה משהו בעני הבעלים)

הכחלחלה נראת שלמה לחלוטין, ממש להניע לנסוע, למרות שאני בטוח שהיא תדרוש קצת מעבר...

פורסם

נזכרתי בעוד אפשרות . תתקשר למפעלי תובלה בבאר שבע תבקש את קצין הבטיחות , הוא בודאי יודע לאן נמכרו הרכבים שלהם . או צלצל למוסך שלהם בדימונה , בודאי אחד הותיקים מכיר כמה כאלו .

פורסם

למפעלי התובלה למיטב ידיעתי היו סוסים קצרים... :-( ומי זה גדעון כלף? מוסך? תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי זה גדעון כלף ? תתביש לך גנאדי . האיש הוא מחסן חלקי חילוף למקים מספר אחד בארץ . בזמנו הוא היה המלך הבלתי מעורער בתחום זה . אני מניח שהוא עדיין קשור לבעלי משאיות כאלו .

פורסם
מי זה גדעון כלף ? תתביש לך גנאדי . האיש הוא מחסן חלקי חילוף למקים מספר אחד בארץ . בזמנו הוא היה המלך הבלתי מעורער בתחום זה . אני מניח שהוא עדיין קשור לבעלי משאיות כאלו .

זה לא המגרש שנימצא ליד כביש 4 ולאט-לאט מצטמצם עם בניית המחלפים החדשים באיזור, נכון? -כי אותו אני מכיר שנים ואין לו שם מקים כאלה וזה בכלל לא תחום שלו- הוא בעיקר עם המשאיות חלוקה וכאלה... מקים אם כבר- זה בסלו מירושלים, אבל הוא בטח שלא יעזור לי לרכוש אחד גם אם מכיר- למה לו, כאשר הוא קונה בעצמו הכל לפרוקים בגרושים? :cry:

פורסם

תודה!

8)

פורסם

סיכום ביניים למרדף אחר סופר ליינר . מוסיק לא מכיר ולא יודע . מקמל בצומת עד הלום , חבל על הזמן .

עברתי היום בבני ברק באזור קרית הרצוג היה פעם מוסך שטיפל במקים, הם קנו גם משאיות כאלו מחברת ימ"י שפשטה רגל .כל המתחם סגור , אין עם מי לדבר .

נשאר רק גדעון כלף .

בקשר לבן ארי , הרי יש לי לקוח שמתקן להם את ציוד העפר , אני אבקש ממנו מחר שינסה לברר .

פורסם

שוב תודה! 8)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...