Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולאשר את הטורבו ברשיון?!

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

עד כמה שאני זוכר החלפת מנוע (לסוג שכבר קיים ברכב כזה) - אפשרי.

אישור של טורבו לרכב שלא קיים - בעייתי משהו.

אני מכיר מקרים של פג'ו, אשר לא אישרו לאנשים להתקין טורבו (למרות שבחול יש מנועים כאלה עם טורבו).

או שאני טועה?

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

פורסם

אם כך, מה יהיו האפשרויות (החוקיות) לשיפור הסיירה מבחינת כח?

לגבי מטלים וכאלה - מובן. שם אין יותר מדי צרות מצד החוק (או שאני טועה גם כאן?)

אבל מנוע? אחד שהיה 110 כ"ס במקור, וכיום כבר פחות. האם באמת ניתן יהיה לעשות איתו דריפתים?

טל.

פורסם
עד כמה שאני זוכר החלפת מנוע (לסוג שכבר קיים ברכב כזה) - אפשרי.

אישור של טורבו לרכב שלא קיים - בעייתי משהו.

אני מכיר מקרים של פג'ו, אשר לא אישרו לאנשים להתקין טורבו (למרות שבחול יש מנועים כאלה עם טורבו).

או שאני טועה?

אתה טועה..

אין כזה דבר לאשר טורבו ברישיון הרכב, זה לא שפתאום יהיה רשום לך ברישיון הרכב יש אישור לטורבו.

מה שכן אפשר לאשר זה מנוע מוגדש . במקרה של הסיירה מנוע קוזוורות' 2.0 ליטר טורבו.

יוגב

פורסם

אוקי, בוא נראה אם הבנתי.

אם אני לוקח 1.6 - אני לא יכול לשים מנוע 2.0 כלשהו - היות וזה הגדלת נפח (ולא משנה שיש דגם עם מנוע כזה בארץ).

אבל, אם אני לוקח 2.0 פשוט, מחליף את המנוע לזה של קוזוורט' (כלומר, 2.0 עם טורבו) - אין שום בעיה. כי הנפח לא משתנה?

כמה עלול לעלות שדרוג כזה? יש הערכות? מידע מדוייק?

עוד דבר, אם לוקחים את הסיירה בגרסתה האוטומטית - האם ניתן להתקין עליה תיבה ידנית (של דגם 1.6)? האם הדבר עלול לגרום לבעיות רישוי?

טל.

פורסם

אם קיים מנוע עם טורבו בהיצע המקורי של המכונית, יש אפשרות לאשר, אבל למיטב זכרוני (ואני לא סגור על זה ב 100%), צריך בשביל זה אישור מהמחלקה הטכנית של היבואן, ולא כל היבואנים מוכנים לתת אישור כזה. בכל מקרה, הבעיה היא לא בנפח. לפעמים ניתן "לעבוד" על הבוחנים במשרד הרישוי ולהתקין מנוע באותו נפח עם הספק גבוה יותר למרות שזה לא המנוע שאיתו הוצע הרכב במקור. זה עדיין לא חוקי, פשוט לא שמים לב לזה. בכל מקרה, החלפה מ2000 רגיל לקוסוורת' טורבו זה לא דבר שבוחן מפספס.

בנוגע להחלפת תיבה- עד כמה שידוע לי אין בעיה לאשר את זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יש אפשרות לגדוש את ה-1.6? אילו שינויים נדרשים לעל מנת להגיע ל~ 125 כ"ס ממנוע כזה (פינטו)? מישהו יודע סדר גודל עלויות?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אפשר לתת לך עצה שתחסוך לך כמה עשרות אלפי שקלים?

קח 25K ש"ח תרים טלפון למודעה הזאת וסע לשלום, המפתחות בפנים.

הערה: לא מכיר את האוטו ומצבו, צריך לבדוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...