Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש רכשתי סקודה פאביה MPI 1.4 (לא 16V) מודל 2002 ידנית. רכב ראשון שלי. הרכב מתוחזק כהלכה, תיקנתי כל הדרוש תיקון, והוא נוסע לא רע. כמה בעיות קטנות:

1. כאשר אני מתחיל בהילוך ראשון, אני צריך ללחוץ על הגז לא מעט כדי שהרכב לא יירעד. אם אני לא עושה את זה, הרכב רועד די חזק. זה לא בעייתי במישור, אבל בזינוק בעלייה (ובירושלים זה הסטנדרט) זה קצת מפריע.

פרטים טכניים: שמתי לב שבעמידה הטורים מעט נמוכים (סביב - 800 סל"ד, לפעמים לא יציב - נע בין 700 ל - 900). יכול להיות שיש קשר בין השניים וכל מה שצריך זה לכייל את המחשב?

2. צריכת הדלק קצת מדאיגה אותי. מחשב הדרך מראה לי כל פעם שצריכת הדלק שלי היא סביב 10.5 ליטר למאה קילומטרים, כלומר - פחות מעשרה קילומטר לליטר. הנסיעות שלי הן ברובן בתוך העיר.

שמתי לב שמחשב הדרך משפר את הצריכה אם אני נוסע סביב 2500 סל"ד בתוך העיר (זה אומר שרוב הזמן אני נוסע בשלישי ואפילו שני, וזה מאוד לא נוח כשיש תנועה צפופה לשמור על סל"ד יחסית גבוה).

פרטים טכניים: קילומטרז' כ - 119,000, מתוכם בערך 1000 הם תחת ידי.

יכול להיות שתוסף דלק יעזור לשיפור הצריכה? אולי שיפור צורת הנהיגה?

תודה מראש לכל העוזרים,

ניב

פורסם

צריכת הדלק היא בסדר לנסיעות שהנן בעיקר עירוניות.

מדידת צריכת דלק צריכה להתבצע בפועל ע"י רישום הק"מ והדלק שנצרך רק בנסיעה בינעירונית במישור, במהירות שיוט של כ 90 קמ"ש, ללא נוסעים ומטען מיותר, כשהמזגן לא פועל ואז תגלה שבודאי תצרוכת הדלק תהיה במכוניתך כ 15 ק"מ לליטר דלק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לגבי ההילוך הראשון:

יכול להיות שעוד לא התרגלת לתיזמן בין הגז לקלאץ שזו אפשרות אחת.

לאיזה סל"ד אתה צריך להגיע כדי שלא יהיו רעידות?

אם אתה נימצא בעליה וצריך לבצע זינוק, אין מנוס מלתת יותר גז ואז לעזוב את הקלאץ (כמובן שאתה עושה את זה כמעט בו זמנית).

מה מצב הפלאגים ברכב? אם יש לך קפיצות של טורים בסרק אז אולי יש משמעות להתחבר לסורק תקלות.

בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה רבה, בהחלט עזרתם לי... :)

באמת בשיוט של 90 קמ"ש בינעירוני עם מזגן, הגעתי לבערך 6.5 ליטר למאה ק"מ לפי מחשב הדרך (שזה יותר מ - 15 ק"מ לליטר)...

בקשר לרעידות, האוטו רועד לסירוגין בסרק. אנקדוטה: מעט לאחר שקניתי את הרכב, נדלקה נורת ה - ABS וניגשתי למוסך מורשה של WV על מנת להתחבר למחשב. הסתבר שזה היה פיוז שרוף וזה הכל. יכול להיות שהם התחברו ולא בדקו שום התראה אחרת?

אם כן, חבל מאוד... לא מי יודע מה שירות הייתי אומר...הייתי מצפה שאם יש חריגה מנתונים סבירים התוכנה תתריע, והמוסך ייתן התראה ללקוח (עם דו"ח ממוחשב חתום ע"י WV כדי שלא נרגיש ש"עובדים" עלינו...) לא ככה? אולי עליתי על סטרטאפ?

תודה,

ניב

• תוכן חדש...