Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים מפורטים בחתימה והרכב הוא פורד אסקורט

הגימור הוא אם צבע עם טקסטורה דמוי אבן

מחר אני אצלם עוד כמה תמונות באור יום :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

האמיתי ממש לא נוטע להסכים איתך..מעל שנתיים וחצי ניסיון עם אותם הטוויטרים הם פשוט מצויינים בON AXIS וזו הפוזציה האולטימטיבית בשבילהם.

פורסם

תתחדש, יפה מאד.

לגבי הכוון שהן מופנים אליו, אם בדקת וזה נשמע לך טוב יותר כך, סבבה. אצלי הם במקומם המקורי ואי אפשר לומר שזהו המקום האידאלי שלהם, זה טוב אבל זה לא מצוין:lol:. קח בחשבון שחלק לא מבוטל מהצלילים שאתה שומע זה בעצם השתקפויות של צליל מהחלון, ואז גם הפאזה משתנה וכו' [אליקו איפה אתה?]. אך זה מאד אינדיבידואלי. בהתחשב ברכיבים אחרים, במבנה הרכב ובאקוסטיקה שלו זה מאד משתנה.

פורסם

לא צריך לשבור את הראש בתאוריות איפה ואיך זה צריך להיות.

אם הוא ניסה זויות אחרות וכך זה נשמע לו הכי טוב אז זה הכי טוב :wink:

תהנה ..

האמיתי ממש לא נוטע להסכים איתך..מעל שנתיים וחצי ניסיון עם אותם הטוויטרים הם פשוט מצויינים בON AXIS וזו הפוזציה האולטימטיבית בשבילהם.

אין מיקום שהוא אולטימטיבי . בסופו של דבר המיקום האידיאלי תלוי מאוד באקוסטיקה המסויימת של הרכיב ובאוזניים של המאזין כך שעבור כל אחד המיקום האידיאלי יכול להיות שונה. אפשר להגיד שיש פוזיציות שהם מומלצות יותר ושיש סבירות יותר גבוהה שהם יהיו מוצלחות יותר , אבל אין פה משהו חד משמעי (לצערי).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עוד כמה תמונות :-)

במהלך החודש הקרוב אני אשתדל לעלות עוד תמונות מפרוייקט שאני אכשיו עובד עליו - פודים ל ELATE

3 חלקים

15082008078.jpg

15082008079.jpg

15082008082.jpg

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אתה יודע מה? אני מסתכל טוב על התמונות ואני שם לב שזה לא ממש מופנה לכוון השמשה. הפוד עצמו בולט ומופנה לשם יותר מאשר הרמקול עצמו.

פורסם

לטעמי המיקום ממש טוב. ברכב הקודם שלי כשעשיתי בניות, המיקום של הטויטרים אצלי היו בול באותו מקום שהם אצלו, ושמעו אצלי תענוג :wink::-) (טוב נו, לפחות בשבילי).

תתחדש ותהנה! יצא ממש יפה. תבוא למפגש, נשמע איך יצא :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...