Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ככה נוסעים לאולימפיאדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

picture-1.jpg

התמונה נראית כאילו שצולמה במוזיאון של Canon,או משהו בסגנון.

6 גופים: 1dsIII 1dIII 5d,המון ציוד נלווה,ומספיק עדשות בשביל לגרום לחנות צילום ממוצעת לקנא.

:shock:

עוד תמונות כאן:

http://www.vincentlaforet.com/Gear/index.html

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אולי יפסיקו לפרסם תמונות מהחדר שלי באינטרנט? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אספני מצלמות צוחקים על זה שיש פה רק 6-7 מצלמות וזה לא מרשים ביחס למה שיש בחנות צילום אמיתית. מבחר עצמיות דווקא מרשים, יש כמו כמה עצמיות מאוד רציניות מסדרה L.

אבל מה, אני רואה הכל כאן CANONים. לי יותר נעים לראות NIKONים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי יותר נעים תמונות יפות ו/או מעניינות.

מצלמה זה רק כלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מצלמה זה רק כלי.

כלי,בשביל להוציא תמונות יפות ו/או מעניינות.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

למה שלפלאש יהיו 12 לחצנים ומסך שחור לבן?

אגב, אם תסתכלו טוב תראו שהמקלדת היא של Apple G5 והעכבר הוא מהדור " החדש" של אפל עם הגלגלת הקטנה.

פורסם
גם רכב זה רק כלי.

בוודאי.

אין לי שום סינטימנטים למכוניות באשר הן מכוניות.

אני אוהב את הנהיגה, לא את המכונית.

אבל יש הבדל משמעותי בין מצלמות למכוניות. בצילום אתה לא נהנה (או כמעט לא) מעצם הצילום, אתה נהנה מהתוצאה. המצלמה היא באמת רק כלי ואין כמעט הנאה באינטראקציה עם המצלמה. זה עניין פונקציונאלי גרידא.

מכונית מהנה, לעומת זאת, אתה נהנה לנהוג גם אם התוצאה לא משהו או בכלל לא בשביל להגיע לתוצאה. הנהיגה היא חוויה והנאה בפני עצמה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
המצלמה היא באמת רק כלי ואין כמעט הנאה באינטראקציה עם המצלמה. זה עניין פונקציונאלי גרידא.

לטעמי אתה טועה, תנסה להעביר יום צילומים עם קאנון 400D, ולמחרת עם mkIII, ההנאה שבצילום תוכפל פי כמה.

שלא נדבר על זה שלא תוכל נפשית לחזור ולצלם ב-400D.

אבל באמת ההנאה ממכונית היא הרבה יותר עמוקה. בצילום,אחרי כמה ימים/שבועות אתה מתרגל למצלמה. ברכב חדש ומעניין אתה מגלה דברים חדשים ונהנה כל פעם מחדש אפילו לאחר מס' חודשים או שנים.

אני לא מבין למה צלם אחד צריך כל כך הרבה ציוד בשביל אולימפ'. אני הייתי מסתפק בשלושה גופים (mkIII בבקשה), 70-200, 400 2.8, 600 2.8, 16-35 2.8, 24-70 2.8, ואולי גם 10-20 אחת, 2 פלאשים, המון סוללות, כרטיסים זכרון, ומחשב אחד תותח.

מה שבטוח - הצלם הזה הולך לעבוד קשה. מאוד קשה.

172

• תוכן חדש...